Carenik
Fanka BB :)
Mozna
A jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży?
Bo ja w sobotę maluje moje siwki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży?
Bo ja w sobotę maluje moje siwki
To dobrze bo byłabym siwą babkąMozna![]()
Ej a moze to dobry pomysl zeby po relanium samej sobie podciac wlosy???[emoji23][emoji23][emoji23]
No to ja mam sporo!!!! Więc te kilka i tak nie zmieni nic, bo mam ich już 1/3 na głowie....u mnie to chyba genetyczne[emoji23][emoji23]
Dobrze ze jeszcze siwych wlosow nie mam bo bym musiała się farbować [emoji16]
Ja bym tylko wstrzymala sie z radykalnymi zmianami (dekolor itp.) i farb na amoniaku.Z tym farbowaniem to ja się wstrzymałam. Szczególnie jak mi gin. powiedział, że w 1 trymestrze trwa organogeneza i żeby nie mieć w tym czasie styczności z chemią. Farba, nawet ta bez amoniaku, to jednak chemia. No, ale u mnie odrosty trochę ciemniejsze od blondów, więc jakoś to wyglądaI słońce robi mi refleksy, to troszkę się miesza. Może dlatego mnie tak nie ciągnie na farbowanie. Ale głównie chodziło o mój strach i asekurację.
Kurde juz sama nie wiem teraz zapisalam sir na jutro chociaz odrost kurczeJa bym tylko wstrzymala sie z radykalnymi zmianami (dekolor itp.) i farb na amoniaku.
Kurde juz sama nie wiem teraz zapisalam sir na jutro chociaz odrost kurcze
Moim zdaniem nie dajmy sie zwariować ja bym na twoim miejscu poszła do tego fryzjera.Odrazu Ci się humor samopoczucie poprawi my kobiety już tak mamyKurde juz sama nie wiem teraz zapisalam sir na jutro chociaz odrost kurcze
Odrost u gory I ombre ale moze te ombre sobie odpuszczeA co robisz konkretnie?