natasza_intro
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem
Wyniki wskoczyły
Niestety nie udało się
Nie mamy mrożaczkow
Czas przełknąć gorycz porażki [emoji27]Zobacz załącznik 963164
Bardzo mi przykro. Wypłacz się, a jak nabierzesz sił wróć do walki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jestem
Wyniki wskoczyły
Niestety nie udało się
Nie mamy mrożaczkow
Bardzo mi przykro. Wypłacz się, a jak nabierzesz sił wróć do walki.
Ciężko Ci pewnie będzie ukryć swój stan przed mężem. We dwoje zawsze jakoś raźniej to znieść.Muszę ochłonąć [emoji27]zbyt wiele tego jak dla mnie , niestety[emoji20]
Dziekuje [emoji8]
Bardzo mi przykro[emoji852]Dziewczyny jestem
Wyniki wskoczyły
Niestety nie udało się
Nie mamy mrożaczkow
Tez tak mialas brazowe takie czekoladowe?A nie zwiekszal Ci lekarz progesteronu?My mamy 8 tc i 6 dni i odjal mi jeden estroferm, a potem tylko raz dziennie mam zazywac.Po 12 tyg bodajże już ich nie bylo
Bardzo mi przykro[emoji852]
Niestety wiele z nas musi troszke dłużej poczekać, ale bądź cierpliwa a kiedyś uśmiech dziecka wynagrodzi te porażki i cierpienie...
Ciężko Ci pewnie będzie ukryć swój stan przed mężem. We dwoje zawsze jakoś raźniej to znieść.
Mocno przytulam i ściskam!
Kochana na kazda z Nas przyjdzie kolej trzeba czekac i walczyc najwazniejsze sie nie poddawac Trzymaj sie i wracaj do gryWszystkim Wam i każdej z osobna dziękuję za to ze jesteście ![emoji173]️
Za dobre słowa, rzeczowe informacje, za radość i rozmowy na forum
Tym które się starają życzę dużo siły ( póki co sama w sobie muszę ja znaleźć) , tym które ujrzały pozytywne testy i bety życzę najwspanialszych kolejnych miesięcy [emoji110]
A Wam dziewczyny które niedługo rodzą by to było najwspanialsze spotkanie w życiu i miłość od pierwszego wejrzenia [emoji7]
Jeszcze raz dziekuje !!![emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana na kazda z Nas przyjdzie kolej trzeba czekac i walczyc najwazniejsze sie nie poddawac Trzymaj sie i wracaj do gry