Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśliTak wzięłam nospe
Dzwoniłam do niego dzisiaj z 10 razy i cisza nie oddzwonil i nie odebrał:-(
Jechać na sor????
U nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(Tak jak pisze sksk. Lepiej jechac dla swojego sumienia ale tez nie liczyc na super opieke ;(((
Bo to 7.5....mega mało, ale nic.... czekam do jutra
Zrobię tak jak piszesz dżoasia. Na razie nie jadę jak będzie coś gorzej mnie boleć albo więcej krwi lecieć to wtedy pojadę.Jedną? Możesz spokojnie wziąć 2, na dobę możesz 3x2, w kryzysowej sytuacji możesz 4x2. Skurcze to takie mocne napinanie brzucha, które raz jest mocniejsze, raz słabnie. Jak masz magnez to też weź. Do szpitala bym nie jechała, niepotrzebnie cię wytelepie w samochodzie, a i tam raczej nic innego ci nie dadzą, bo dla nich to niby za wcześnie, na usg też nic nie będzie widać, tym bardziej przy silnym krwawieniu. Chyba, że masz zaufanego lekarza gdzieś to może coś wymyśli
U mnie przy najgorszym beta wcale nie rosla... U Ciebie ladnie roslo... Kurcze...U nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(
Martwi mnie ten ból brzucha:-(
Skąd jesteś? Może by cię ktoś poratował jakimś relanium albo spasmolinąU nas w szpitalu to mają ludzi w dupie:-(
Martwi mnie ten ból brzucha:-(
Jestem z Siedlec. A te tabletki są pewnie na receptę?Skąd jesteś? Może by cię ktoś poratował jakimś relanium albo spasmoliną
No wczoraj była 366...U mnie przy najgorszym beta wcale nie rosla... U Ciebie ladnie roslo... Kurcze...