Skarbulenka
Fanka BB :)
Na razie krew nie leci ale mam plemienia brązowe. I rano było mi niedobrze ale już jest na razie ok@Skarbulenka jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie krew nie leci ale mam plemienia brązowe. I rano było mi niedobrze ale już jest na razie ok@Skarbulenka jak się czujesz?
Tyle się tutaj odczytałam, że jak brązowe, to jest dobrze, że Tobie też powtórzę, przy brązowych nie trzeba wpadać w panikę. Kochana pamiętam jak tutaj Sol miała mocne krwawienie żywa krwią i na szczęście u miej się dobrze skończyło.Na razie krew nie leci ale mam plemienia brązowe. I rano było mi niedobrze ale już jest na razie ok
No właśnie się uspokoilam bo i wy mi mowilyscie że brązowe są niegroźne i mój lekarz właśnie oddzwonil i powiedział że nie ma się czym martwić.Tyle się tutaj odczytałam, że jak brązowe, to jest dobrze, że Tobie też powtórzę, przy brązowych nie trzeba wpadać w panikę. Kochana pamiętam jak tutaj Sol miała mocne krwawienie żywa krwią i na szczęście u miej się dobrze skończyło.
No właśnie się uspokoilam bo i wy mi mowilyscie że brązowe są niegroźne i mój lekarz właśnie oddzwonil i powiedział że nie ma się czym martwić.
Niunia może zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj. Mi się wydaje że na okres to za wcześnie tym bardziej że leki jeszcze bierzeszCały czas biore leki