Skarbulenka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy ja muszę jeszcze betę robić jak 3 razy robiłam czy czekać tylko na wizytę u ginekologa za 2 tygodnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tylko progesteron i Neoparin. Poza tym ja dziś nie mam siły tam zadzwonić, napisać mi łatwiej, ale mówić mi się nie chce. Poza tym na co tu czekać...no chyba, że na okresOdstawia na raz ale ja bym sama nic nie odstawiała bez konsultacji z lekarzem.
Ja tez robilam 3razy wiecej lekarz nie kazalDziewczyny czy ja muszę jeszcze betę robić jak 3 razy robiłam czy czekać tylko na wizytę u ginekologa za 2 tygodnie?
Kurcze a jak jest jeszcze nadzieja ja to jestem z tych co do samego konca sie łudzą...Mam tylko progesteron i Neoparin. Poza tym ja dziś nie mam siły tam zadzwonić, napisać mi łatwiej, ale mówić mi się nie chce. Poza tym na co tu czekać...no chyba, że na okres![]()
Ja tez jak wyszłam z tego usg to pierwsze co pomyslalam zeby wrocic do domu i sie zapic na smierć ale potem sie wystraszyłam ze moze po alkoholu jakiego krwotoku dostane jak nagle zacznę ronić i lipa siedzę i czekam a tu ani śladu zeby wogole zapowiadało sie na poronienie.A i jedyna rzecz którą planowałam jak beta mi wyjdzie zła to dobry seks po winie, bo już długo posciłammam nadzieję, że do wieczora pozbędę się tych wszystkich tabletek z siebie
![]()
Taaak, nam lekarz nie zabronił.Dziewczyny ciazowki uprawiacie normalnie sex? Bo moj maz sie boi mowi ze uszkodzi zarodek hehe
No ja nie pytalam kurcze no ale mam ochotke ale jak moj maz sie boi to nic z tego nie wyjdzie pewnieTaaak, nam lekarz nie zabronił.
Kochana, u nas to ja bardziej się boję jak mój mąż, a libido bym porzyczyła [emoji106][emoji1]No ja nie pytalam kurcze no ale mam ochotke ale jak moj maz sie boi to nic z tego nie wyjdzie pewnie