reklama

Kto po in vitro?

CIERPLIWOSC I JESZCZE RAZ CIERPLIWOSC
- a ja jestem znana z niecierpliwosci na maxa... szkola zycia...
Dzieki ze sie podzielilas
Po 2 nieudanym obiecalam sobie ze histeroskopia na 100% musi byc wykonana...
Ile sie potem dochodzi do siebie??
Jei chodzi o histeroskopie macicy , mialam ja bez lekow, troszke boli ale po badaniu nic mi nie bylo tylko dwa dni wolne od pracy mialam.

reklama
Potrzebuję Waszej podpowiedzi. Jestem po poniedziałkowym-15.04.2019 kriotransferze i ciąle jeszcze nie doszło do implantacji. Moje B-HCG < 0.1 mlU/ml , Estradiol 17-beta (E2) 3860 pg/ml a Progesteron (PRG) 25,13 ng/ml Co o tym myślicie?
Ja mialam 2 blastki podanw w 5tej sobie I 6dpt mialam bete 9, potem w 10dpt tylko 50 wiec przyrost bardzo maly ponizej norm znacznie bo powinien byc 3 cyfrowy.. Nie odstawilam lekow ale juz bylam pewna ze nic z tego nawet lekarz tak sugerowac, tydzien pozniej zrobilam bete przed wizyta u lekarza I nagle beta kilka tysiecy I widac bylo pecherzyk.. Cuda sie zdarzaja ;)

Chciałabym, żebyś go nie dostała, ale teraz już lepiej szybciej rozpocząć kolejny cykl. Spokojnie poczekaj jeszcze kilka dni.
Jak Ci mija ten świąteczny czas?

Świąteczny czas mija spokojnie w gronie rodzinnym choć są momenty gdy się zawieszam i potrafię popłakać
Mąż mówi : jak mogę Ci pomoc? Uśmiechnij się chociaż dla mnie ... ja mu tłumacze ze jest mi ciężko ale staram się być silna
Po konsultacji z lekarzem juz zażywam DHEA 3x1 na poprawę jakości komórek
I teraz tylko czeka mnie @ i siła na kolejna stymulację [emoji110]
A u Ciebie jak ? Jak Twoje samopoczucie ?

reklama
A myślałam dziś o Tobie
Jak się czujesz?

A dziekuje
Biore czasem nospe
Mam czasem zawiechy ale bylo bardzo dobrze...
Kochana pomagalam mamie obiad i sniadanie na ok 25 osob zrobic.
Plecy mi odmawiaja posluszenstwa.

Ale to jest inny swiat i mialam taki ubaw z wszystkiego ze mam glupawke. Dla mnie to byl mimo wszystko super czas bo spotkalam moja cala rodzine[emoji173]️ kocham czas kiedy jestesmy razem[emoji173]️Dzis u rodzicow M to jak w niebie;)

Brzuch mnie okresowo pobolewa ciagle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry