Vinszka
Fanka BB :)
Hehe nie wiem, ale z chłopakiem miałam raj w ciąży! RAJ, a teraz... no się okaże.Ja tak od wczoraj sie zle czuje Mowis ze dziewczynki takie objawy daja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe nie wiem, ale z chłopakiem miałam raj w ciąży! RAJ, a teraz... no się okaże.Ja tak od wczoraj sie zle czuje Mowis ze dziewczynki takie objawy daja?
Laparoskopia jest jedynym badaniem mogacym 100% zdiagnozować endometrioze .
No dokladnie zobaczymy ja ide 30 kwietnia na wizyte to zobacze juz jakos bedzie 10tc Mamy podobnie terminHehe nie wiem, ale z chłopakiem miałam raj w ciąży! RAJ, a teraz... no się okaże.
Oj kochana na płeć to musimy zaczekać jeszcze trochę. Najszybciej to usłyszysz jakąś prognozę na prenatalnych [emoji3526] a pewność to mogę mieć po połówkowych jak potwierdzi mi to dwóch lekarzy [emoji23]No dokladnie zobaczymy ja ide 30 kwietnia na wizyte to zobacze juz jakos bedzie 10tc Mamy podobnie termin
Mocne kciukaski dziewczyny[emoji110][emoji110][emoji110]Moje kochanie, ostatni czas przyniósł nam wiele łez i smutku, ale nie poddajemy się i walczymy dalej!!!
Dziś trzymamy kciuki za kolejne dziewczyny
@Agata32! za betę do nieba
@Beata 4 i @dżoasia za piękne widoki na prenatalnych
@Cytrynka122 za udany test UMA
@Justyska13 dziękuję ja już po badaniach synuś waży 1.500 kg córcia 1.300kg i dziś zobaczyłam buziaczka synusia bo córcia jak na kobitke przystało wstydliwaMoje kochanie, ostatni czas przyniósł nam wiele łez i smutku, ale nie poddajemy się i walczymy dalej!!!
Dziś trzymamy kciuki za kolejne dziewczyny
@Agata32! za betę do nieba
@Beata 4 i @dżoasia za piękne widoki na prenatalnych
@Cytrynka122 za udany test UMA
Ja miałam transfer 2 dniowych zarodkow i w 11 dniu po transferze miałam 63...Cześć. Jak tak z za krzaka ;-)
Czy beta 49 w 11dpt 3 dniowych zarodkow ( beta robiona o 7 rano. Transfer był 11 dni wcześniej o 14) nie jest za mała?
Cześć, szczerze przyznam że przestałam je wszystkie liczyć. Pierwsza była na początku czerwca 2018. Później monitoring cyklu. Laparoskopia i usunięcie jajowodów z powodu nawracających od 2016 wodniaków. Przeszłam długą drogę i zmęczyłam się tymi wszystkimi genetycznymi badaniami, rozmowami z embriologami które musiałam wykonać z racji mojego wieku, oraz niemożnością otrzymania blastocyst. Nic już nie mam nawet pomrożone, bo tylko jeden zarodek przetrwał do 5-doby,pozostałe 5 przestało rokować po trzeciejCześć dziewczyny ☺ ile wizyt
miałyście przed transferem?