mi robili bety 3 no i 7 dniu . ostatnia jest 10 dniu . według mnie już nie mam szans na podniesienie sie bety . lekarz mówił ze w 10dniu jest ostateczna .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi robili bety 3 no i 7 dniu . ostatnia jest 10 dniu . według mnie już nie mam szans na podniesienie sie bety . lekarz mówił ze w 10dniu jest ostateczna .
Byłam u niego bo tez chciałam w Gdańsku podchodzić, wydawal sie bardzo profesjonalny choc mało socjalny ze tak powiem ale dr nie jest od picia kawy tylko od leczenia wiec najwazniejsze zeby był dobrym fachowcem :-). Mam nadzieje ze ci sie w koncu uda ❤
Przykro mi... Nie znam sie na tym az tak ale czy juz nie ma zadnych szans na wzrost? ;(
Czy lekarz włączył Ci jeszcze coś po tej drugiej weryfikacji, czy zostawił tak jak jest leczenie?
A co ci mowi? Jaki widzi problem?ja się lecze u niego od początku ale mam coraz mniej nadzieji i mniej sił na ich obiecanki
Ciekawe co by powiedzieli na moj progesteron 4,5 w 5dpt, dodatnią betę i fikające w brzuchu bliźniakiMoja druga weryfikacja była 5 dnia bo przypadały święta akurat, ale dostałam na niej informacje,że progesteron z 25 ma wzrosnąć wyżej bo nie dojdzie do implantacji. Teraz dodatkowo robię zastrzyk PROLUTEX 25 mg 1x dziennie i też czekam na cud.
A jaka jest dobra dawka progesteronu do tego 13 tc?Ciekawe co by powiedzieli na moj progesteron 4,5 w 5dpt, dodatnią betę i fikające w brzuchu bliźniakimoim zdaniem to cisnienie na wysoki prog na sztucznym cyklu jest dosc mocno przesadzone.