@Dzoannna pisalas mi chyba kiedys o soku z Aronii. W aptece kupie taki sok?
Tak po kieliszku od nalewki dziennie pilam
W biedronce tez jest taki maly
Albo Oleofar.m jest mniej cierpki
Tylko nie na czczo bo masakrowac moze zoladek...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Dzoannna pisalas mi chyba kiedys o soku z Aronii. W aptece kupie taki sok?
Dziewczynki,żeganam się. Nie udało mi się beta ani drgnęła a estradiol i progesteron spadły.Nie wiem na co liczyłam,ale dziś jest najgorszy dień mojego życia!
Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]Dziewczyny w tą sobote robimy juz reszte badan tzn toksoplazmoza przrciwciala rozyczki, hiv itp. Czy zrobić jeszcze sobie tsh teraz czy kiedy? Bo na poczatku maja mam zaczac stymylacje a ok 12 maja mialam dac znac endokrynologowi jaki po 3 miesiacach jest wynik. Wiec nie wiem czy zrobic teraz czy pozniej to tsh?
Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]
Zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]
Pewnie że dobry, tylko wydaje mi się, że taka beta to na jedno dziecię. Miałam podobna [emoji8]11dpt 48.93
13 dpt 133.20
Podane 2 3-dniowe mrozaki.
Dziewczyny dobry wynik?
A jakie miałaś wyniki? Niby przyrost ok ale coś małe wartości mi się wydają.Pewnie że dobry, tylko wydaje mi się, że taka beta to na jedno dziecię. Miałam podobna [emoji8]
Kochana no robimy te wszystkie badania, mam nadzieje ze wyrazy i genetyka beda ok jesli tak to ok 8 maja stymulacja. Dzis juz zakupilam femibion 1 i sok z aronii. Nigdy w dziecinstwie nie lubilam aronii a tu prosze sama z własnej woli bede popijac haha. Kochama z chęcią wezme te mdlosci, moge nawet spać z glowa w misce byleby sie udaloVikalendst: 17982042 pisze:Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]
Zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]