Elessi
Fanka BB :)
Mozesz bete sobie robic Jesli cos bedzie nie tak to wczesniej wyłapiesz bo na usg jest za wcześnie. To zależy jak znosisz czekanie.Dzięki za porady czyli betę narazie odpuścić a za tydzień lub 2 umówić się na USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozesz bete sobie robic Jesli cos bedzie nie tak to wczesniej wyłapiesz bo na usg jest za wcześnie. To zależy jak znosisz czekanie.Dzięki za porady czyli betę narazie odpuścić a za tydzień lub 2 umówić się na USG?
Teraz biore 14 opakowan na miesiacDziekiCzyli przy wiekszej ilosci placilas 150 ? Ile opakowan bralas?
Ja polecam szpital na Zaspie, tam trafilam w 23tc gdzie musieli mi na cito szew zalozyc. De facto uratowali mi ciaze.. Co czlowiek to opinia, ja mam akurat dobre doswiadczenia z tym szpitalem..Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoś może się orientuje, który szpital w Gdańsku jest przyzwoity? Będę tam parę dni i chciałbym mieć jakiś plan awaryjny, gdyby coś się działo z ciążą. Niedługo 26 tc i mam schizę, bo moja siostra w tym terminie urodziła. Gdzie tam najlepiej się udać w razie "w"? Będę ok 500 km od domu i mojego lekarza.
Chwalą na zaspie bo tam chyba ratują dzieci urodzone w 24 tc, ale jest jeszcze wojewódzki. Sama nie wiem, który lepszy. Nigdy w nich osobiście nie byłam.Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoś może się orientuje, który szpital w Gdańsku jest przyzwoity? Będę tam parę dni i chciałbym mieć jakiś plan awaryjny, gdyby coś się działo z ciążą. Niedługo 26 tc i mam schizę, bo moja siostra w tym terminie urodziła. Gdzie tam najlepiej się udać w razie "w"? Będę ok 500 km od domu i mojego lekarza.
A coś o wojewódzkim Ci wiadomo?Ja polecat szpital na Zaspie, tam trafilas w 23tc gdzie musieli mi na cito szew zalozy. De facto uratowali mi ciaze.. Co czlowiek to opinia, ja mam akurat dobre doswiadczenia z tym szpitalem..
Tam sie urodzilam, I tam niestety lekarze wycieli mi oba jajowody.. Gdzie jeden dalo sie oxalic wiec ja nie polecam osobiscieA coś o wojewódzkim Ci wiadomo?
[emoji33][emoji33][emoji33] o Boże. Czyli zaspa.Tam sie urodzilam, I tam niestety lekarze wycieli mi oba jajowody.. Gdzie jeden dalo sie oxalic wiec ja nie polecam osobiscie![]()
@juchaa_87 wlasnie sprawdzilam wyniku bete z ciazy w historii badan.. W 10dpt mialam bete 80 a w 12dpt tylko 118 wiec przyrost znacznie ponij 66%. Potem juz bylo ok..Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za cenne rady :*, dżoasia myślę że faktycznie zrobię w poniedziałek betę i wtedy już wszystko powinno być jasne, no i potem konsultacja z lekarzem.