reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoś może się orientuje, który szpital w Gdańsku jest przyzwoity? Będę tam parę dni i chciałbym mieć jakiś plan awaryjny, gdyby coś się działo z ciążą. Niedługo 26 tc i mam schizę, bo moja siostra w tym terminie urodziła. Gdzie tam najlepiej się udać w razie "w"? Będę ok 500 km od domu i mojego lekarza.

Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoś może się orientuje, który szpital w Gdańsku jest przyzwoity? Będę tam parę dni i chciałbym mieć jakiś plan awaryjny, gdyby coś się działo z ciążą. Niedługo 26 tc i mam schizę, bo moja siostra w tym terminie urodziła. Gdzie tam najlepiej się udać w razie "w"? Będę ok 500 km od domu i mojego lekarza.
Ja polecam szpital na Zaspie, tam trafilam w 23tc gdzie musieli mi na cito szew zalozyc. De facto uratowali mi ciaze.. Co czlowiek to opinia, ja mam akurat dobre doswiadczenia z tym szpitalem..

Chwalą na zaspie bo tam chyba ratują dzieci urodzone w 24 tc, ale jest jeszcze wojewódzki. Sama nie wiem, który lepszy. Nigdy w nich osobiście nie byłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry