Aduś16
Fanka BB :)
No to akurat moj przypadek, moze trafilam na konowala poprostu ale slyszalam tez dobre historie.. Zaspa jest najlepsza z tego Co wiem pod wzgleme sprzetu I neonatologow..[emoji33][emoji33][emoji33] o Boże. Czyli zaspa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to akurat moj przypadek, moze trafilam na konowala poprostu ale slyszalam tez dobre historie.. Zaspa jest najlepsza z tego Co wiem pod wzgleme sprzetu I neonatologow..[emoji33][emoji33][emoji33] o Boże. Czyli zaspa.
W poniedziałek powtórzę betę. Jakoś muszę wytrzymaćMozesz bete sobie robic Jesli cos bedzie nie tak to wczesniej wyłapiesz bo na usg jest za wcześnie. To zależy jak znosisz czekanie.
Dziękuję Ci bardzo za tą wiadomość, dałaś mi nadzieję :*@juchaa_87 wlasnie sprawdzilam wyniku bete z ciazy w historii badan.. W 10dpt mialam bete 80 a w 12dpt tylko 118 wiec przyrost znacznie ponij 66%. Potem juz bylo ok..
@Jodzia a co sądzisz o Dr G.? Jesteś zadowolona?Dr Gre. t. ka
Kochana no robimy te wszystkie badania, mam nadzieje ze wyrazy i genetyka beda ok jesli tak to ok 8 maja stymulacja. Dzis juz zakupilam femibion 1 i sok z aronii. Nigdy w dziecinstwie nie lubilam aronii a tu prosze sama z własnej woli bede popijac haha. Kochama z chęcią wezme te mdlosci, moge nawet spać z glowa w misce byleby sie udalo![]()
Ja kupowałam po 100 zł w Gdyni. Booożesz jakie Wy tam macie cenyJa to bankrutuje juz lutinus taki drogi ze masakra kupowalam za 190 a teraz 220 jutro jade do Gdanska bo tam po 150 przy wiekszej ilosci sie oplaca
A coś się dzieje ? Złe się czujesz ?Ja tez dostałam po punkcji luteinę na 10 dni, dziś jest 8 dzień jak ją biorę i już bardzo bym chciała odstawić i dostać w końcu tego okresu.
U nas tzn. w Toruniu lutinus jest po 270 zł.... wszystko wina RydzykaJa kupowałam po 100 zł w Gdyni. Booożesz jakie Wy tam macie ceny![]()
W Krakowie apteka dr max lutinus 110 zl nie wiem czy maja internetowa warto sprawdzic☺ Ja tylko sie w tej aptece zaopatrzam ewebtualnie jak mi brakuje to w klinice moge dokupic bez recepty.Dziewczyny w np. Krakowie jest za 110, przy większych porcjach warto poszukać kogoś kto Wam kupi lub może w jakieś aptece internetowej z wysłaniem recepty