reklama

Kto po in vitro?

Dobrej nocy dziewczęta.
Kinga, odpędź czarne myśli. Myśl pozytywnie!

74794_10151165034271238_441820539_n.jpg

reklama
asiex- nie wiem jakiej klasy mialam zarodki. Ja mialam zabieg w Uk i tu takich informacji nie udzielaja. W ogole jak dzwonilam do kliniki to mowili ze 8 komorek sie zaplodnilo, wiec ja zadowolona za az tyle. Nie mialam pojecia, ze to nie oznacza, ze wszyskie beda nadawaly sie do transferu. W dniu transferu przyszla pani embriolog i powiedziala ze tylko jedna komorka nadaje sie do transferu, ale nie mowila jakiej jest klasy. Najwidoczniej to byl nasz szczesliwy zarodek. Dzien po tansferze, dzwonilam do kliniki i sie dowiedzialam, ze jeszcze jedna komorka rozwinela sie na tyle, ze dali rade ja zamrozic. Mialam transfer 5 dniowej blastocysty.

Dzięki Trzcinka:) Sorry, że Was tak męczę, ale miałam dziś jakiś kryzys. Nagle straciłam wiarę w to wszystko i nachodziły mnie straszne myśli. Teraz poprawiam sobie humorek serią komedii romantycznych i staram się już nie myśleć o zarodkach, niech sobie spokojnie wędrują tam gdzie spędzią najbliższe 9 miesięcy:)

Słodkich snów Kochane:)

Witajcie ciepło w mroźny poranek :)

Ja dzisiaj świrowania mam ciąg dalszy. Zaś się martwię, że dzisiaj mam za mało objawów, tzn. że nie mam tak piersi obolałych jak miałam ( zamiast się tym cieszyć). Masakra z tymi kobietami czekającymi na test.

Witam w sobotni poranek :-)

Milagors, tule mocno. :-(

Asiex, ostatnio po transferze zapytalam sie pielegniarki,czy mam stosowac jakas specjalna diete.TA na mnie dziwnie spojrzala. :sorry2: "Diete???!!! Tylko nie palic papierosow i nie pic alkoholu. "
Chyba co kraj , to obyczaj nawet w tej kwesti.

Mnie sie dzis snilo,ze mialam punkcje ale bylo tyle dziewczyn,ze czekalam caly dzien. w koncu zapytalam sie kogos z pracownikow,czy to jest takie dobre ,ze jeden leakrz caly dzien wykonuje punkcje, bo jak dla mnie te ostatnie sa ze wzgledu na zmeczenie wykonane niedokladnie. Potwierdzono moje bawy i wraz z 3 innymi dziewczynami wyszlysmy wsciekla ze szpitala.Potem zdalysmy sobie sprawe,ze przez taki balagan stracilysmy kolejny cykl.
;-)

Milego,slonecznego dnia!!!

Hej dziewczyny!

Kinga - już jutro będziesz pewna, że wszystko jest ok i strasznie Ci tego zazdroszczę, bo nie wiem jak przeżyję następny tydzień. Mój M bardzo mnie prosił żebym wzięła L4 na cały tydzień i tak zrobiłam, ale teraz trochę żałuję, bo w domu czas strasznie powoli mija.

Agapl niezły miałaś sen:-)

reklama
no witam was kochane ja juz w domku z moimi maluchami embriolog doradziła żeby podac 1A i 1B i taka samą kombinację zamrozic wie c poszłam za rada specjalistów transfer minutka i po wszystkim niestety mam cały czas w obrazie usg hiperkę mocna powiekszone jajniki nieco powiekszony brzuch co mnie bardzo zmartiwło lekarz kazal czekac do poniedziałku obserwowac sie i zadzwonic z obserwacjami:((((((((((((( mam stresa przez to moze któras z was miała przygodę z hiperką????? można jej jakos pomóc się COFNAĆ??
co do klasy zarodków to rozmawiałam z embriologiem i sam powiedział ze nie ma reguły czasem pzyjmuja sie takie lichutkie 4 blastomerowe które ledwo co dychają po rozmrożeniu a czasem te zarąbiście dobre (AA) nie chca sie zadomowić i żeby na to az tak bardzo nie patrzec NATURA zrobi swoje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry