mała79
Fanka BB :)
To normalne, mnie brzuch z tydzień bolałDziewczyny a jak się czułyście po punkcji ? Ja miałam dzisiaj rano i ciagle boli mnie brzuch ( całkiem mocno i jest bardzo tkliwy nawet pod żebrami) i nie jem czy to normalne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To normalne, mnie brzuch z tydzień bolałDziewczyny a jak się czułyście po punkcji ? Ja miałam dzisiaj rano i ciagle boli mnie brzuch ( całkiem mocno i jest bardzo tkliwy nawet pod żebrami) i nie jem czy to normalne ?
U mnie to była zapowiedź hiperstymulacji. Noc niestety spędziłam na SORze, po tym jak zaczęłam już krwawić. Okazało się, że zebrał się płyn w otrzewnej. Tydzień potem do siebie dochodziłam w szpitalu. Jeśli Ci nie minie dmuchaj na zimne i śmigaj na IP.Dziewczyny a jak się czułyście po punkcji ? Ja miałam dzisiaj rano i ciagle boli mnie brzuch ( całkiem mocno i jest bardzo tkliwy nawet pod żebrami) i nie jem czy to normalne ?
A miałaś wrażenie spuchniętego całego brzucha ?U mnie to była zapowiedź hiperstymulacji. Noc niestety spędziłam na SORze, po tym jak zaczęłam już krwawić. Okazało się, że zebrał się płyn w otrzewnej. Tydzień potem do siebie dochodziłam w szpitalu. Jeśli Ci nie minie dmuchaj na zimne i śmigaj na IP.
Tak, ale najbardziej to rozpieranie i ból pod żebrami. Jak siadałam na wc to miałam ochotę płakać z bólu.A miałaś wrażenie spuchniętego całego brzucha ?
To ja aż tak nie mam, ale tez czuje takie rozbieranie , jakby mi wszystko w środku spuchło. Dr mówiła, ze będzie dzwonić wieczorem, żeby dowiedzieć się jak się czuje wiec zapytam co robićTak, ale najbardziej to rozpieranie i ból pod żebrami. Jak siadałam na wc to miałam ochotę płakać z bólu.
Mnie po punkcji bardzo bolał brzuch przez trzy dni ...brałam nospe 3x1 i Apap exstra 3x1To ja aż tak nie mam, ale tez czuje takie rozbieranie , jakby mi wszystko w środku spuchło. Dr mówiła, ze będzie dzwonić wieczorem, żeby dowiedzieć się jak się czuje wiec zapytam co robić
PięknieTo ja się pochwałę.
11dpt -49
13dpt -133
15dpt-375 !!!!
Chwilo trwaj!
Dwa 3-dniowePięknie
Ile zarodków miałaś podanych i ilodniowe?
Ja podobne wyniki bety miałam przy 2 zarodkach dwudniowych:-)Dwa 3-dniowe
Ja miałam transfer po południu i były to mrozaczki wiec to tak pewie podobnie jak twoje. :-) który masz dzisiaj dzień po transferze?Ja podobne wyniki bety miałam przy 2 zarodkach dwudniowych:-)