Skarbulenka
Fanka BB :)
27 dpt :-) transfer miałam 01.04...Ja miałam transfer po południu i były to mrozaczki wiec to tak pewie podobnie jak twoje. :-) który masz dzisiaj dzień po transferze?
Marzę aby były blizniaki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
27 dpt :-) transfer miałam 01.04...Ja miałam transfer po południu i były to mrozaczki wiec to tak pewie podobnie jak twoje. :-) który masz dzisiaj dzień po transferze?
Kurcze nikt nie brał tego dhea ????
Możesz pić zaraz po przebudzeniu lub doraźnie, jak czujesz że Ci nie dobrzei pić zaraz po przebudzeniu?
Mi dopiero w ciąży skoczyła, zawsze miałam prawidłowy wynik i nigdy nie brałam nic na tarczycę. Naczytałam się teraz, że pierwszy trymestr jest decydujący jeśli chodzi o tsh, a ja za 3 tyg kończe pierwszy trymestr. Trochę się martwię, że za poźno zaczęłam brać ten lek (od 35 dpt)Jesli wczesniej nie brałaś to 25 powinna ci wystarczyć mi migiem zbiła a miałam ponad 4 ale w ciazy po stymulacji mi znowu podskoczyła i 25 nie mogłam zbić wiec ginekolog przepisał mi 50.
Zbadam w poniedziałek, bo boję się ze przez miesiąc brałam za malą dawkęMyślę ze mogłabyś może już zbadać ten poziom tsh i zobaczyc do ilu spadlo i wtedy dostosowac dawke.
Wydaje mi sie, że 25 to bedzie za mało...
Ja przy podobnych wartosciach biore 5×50 i 2×25 i tsh teraz na poziomie 1.5
Anne marie możesz cos więcej powiedzieć na temat tego leku?Uzywalam swojego czasu, pare dni temu wywalilam do smieci [emoji6]
Nie martw się kochana, bedzie dobrze...[emoji4]Zbadam w poniedziałek, bo boję się ze przez miesiąc brałam za malą dawkę![]()
Anne marie możesz cos więcej powiedzieć na temat tego leku?
Można go brać razem ze szczepieniami?