Carenik
Fanka BB :)
A gdzie zadalas pytanie? Nie widze ;(
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie z dzisiaj... Umieram z niepokoju...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie z dzisiaj... Umieram z niepokoju...
Sprzed 4 stronA gdzie zadalas pytanie? Nie widze ;(
Czasem i lactovaginal pomaga
To ja jestem przykładem zbyt pochopnej laparoskopii i wyłuszczania torbieli jajnika. Miałam torbiel czekoladową, moja ginekolog dała mi skierowanie na usunięcie torbieli. I poszłam nie pytając czy da się inaczej, nic mi nie zaproponowano a nie miałam pojęcia, że pogorszy się przez to moje AMH, wtedy bym się nie decydowała na to tak pochopnie tylko skonsultowała z innymi lekarzami. No cóż, mleko się rozlało i obecnie moje AMH wynosi 1,53 a mam 32 lata.
Tak. My składaliśmy oświadczenie o tym że mieszkamy powyżej 2 lat w Warszawie.
Masz racje. Najgorzej jest wieczorem , bo w ciągu dnia to staram się funkcjonować normalnie. Nospa forte wogole nie pomaga.
Martwię się tym , ale nie wiele mogę na to poradzić.
A miałaś wrażenie spuchniętego całego brzucha ?
O matko... ja myślałam, ze może do jutra przejdzie :/Ja tez mialam wzdecie mega
Najgorsze bylo ok 7 dnia po punkcji a potem przeszlo
Dieta wysokobialkowa byla potrzebna i bardzo duzo wody! 3 l nawet
Lekarz mnie uspokajal zeby przeczekac a mialam juz naprawde pod żebrami wysoko wzdecie ale przeszlo
Badz w kontakcie z lekarzem swoim w razie czego ale na spokojnie
Ja nawet mialam wrazenie ze na pluca mi cos idzie (jakas woda)
Ale po 7 dniach wszystko przeszlo...
Badz spokojna...
Wczoraj podpisaliśmy zgodyA dawno temu? W sensie czy jeszcze mozna sie do tego zglosic?