Carenik
Fanka BB :)
Rozumiem.Tak, na początku fałszuje wynik. Przy drugiej weryfikacji jest spadek bety dlatego najlepiej poczekać do 3 weryfikacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem.Tak, na początku fałszuje wynik. Przy drugiej weryfikacji jest spadek bety dlatego najlepiej poczekać do 3 weryfikacji.
Tak, na początku fałszuje wynik. Przy drugiej weryfikacji jest spadek bety dlatego najlepiej poczekać do 3 weryfikacji.
Tak ale masz różne blastki jesli masz blastke np 5.1.2 to ona zagniezdzi sie szybko ale jak masz wczesna blastke To ona potrzebuje czasu zeby wyjsc z otoczki, musi poprostu dojrzeć.Dobrze. Dziękuję za odpowiedzi. Blastocysta zagnieżdża się między 1 a 2 dpo, więc stąd moje zaniepokojenie.
Kupilam teraz femibion 1Jakie witaminy polecacie dla staraczki bez kwasu foliowego ? Brałam prenatal uno, który ma w składzie zwykły kwas foliowy. Pare dni temu okazało się, że muszę przyjmować metylowany![]()
Bardzo mi przykro że tak się i u Ciebie potoczyłoByłam wczoraj na ostatecznej werfikacji i nic z tego . beta <0,1 . dał mi skierowanie na biopsje śluzu z macicy na 2 etapy oraz mogę się podjąć poszeżenia wejścia do macicy przed zabiegiem .Stwierdził że już mam wszystkie badania zrobione i tarczycę też i jest wszystko w normie on rozłożył ręce i nie wie dlaczego ja nie zachodzę w ciąży . Jak doktor sieg włodzimierz powiedział że według piśmienictwa powinnam być w ciąży . Jak będę miała wyniki biopsji to już mam kierować się do samego ordynatora prof. Krzysztof Łukaszuk kliniki Invicta gdańska oraz bydgoszczy bo on może znajdzie wyjście z sytuacji . Jestem załamana bo lekarz który prowadzi mnie od początku rozłozył ręce co ja mam zrobić .
Tzn ze rozwijała sie powoli wiec napewno tak szybko sie nie zagnieździłaNie wiem co znaczy 5.1.2... Miałam blastke 2BB.