reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry!!
Dzieki Wam obecnym tu na forum , myśle pozytywnie i wiem, ze mogę liczyć na dobre słowo, wsparcie lub kopniaka w razie potrzeby
w środę transfer.. Dziś około południa jedziemy do kliniki dowiedzieć sie jak tam nasze maluszki ;-)

juz chce zabrać je do domku!

3mam kciuki za Was Wszystkie!!!

milego poniedziałku :tak:

reklama
Kate071 - witaj. Dawno Cię tutaj nie było. A może @ nie przychodzi bo stał się mały cud? :) Czego z całego serca Ci życzę kochana.

A ja już dzisiaj w pracy i czekam niecierpliwie na wieści od mojego lekarza.

Cześć dziewczynki miałam nie małe zawirowanie przez ostatnie dni i nie mogłam tu z wami pogadać ale dziś chociąż na chwilkę mam dobre wieści w sobote zrobiłam II weryfikacje bety i wyszła 236 czyli stał się cud i oby trwal przez całe 9 m-cy.KINGA trzymam kciuki za twoją betkę musi się udać, pozdrawiam trzymaj się dzielnie.

Cześć dziewczyny - weekend mnie nie było i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić :/
Domi - gratuluję Ci serdecznie :))))))))) Super beta :)
Asiex - trzymam kciuki - ja w 10dpt zrobiłam betę....odczekaj jeszcze chwilkę może...po co Ci nerwy....
A ja za spodniami ciążowymi muszę się rozejrzeć chyba...niby brzuszka jeszcze nie ma ale spodnie jakoś cisną...

reklama
Asiex - ja skusiłam się na zrobienie w 6 dniu, ale tylko temu, że miałam zalecone zrobienie badań progesteronu. Tak to bym nie robiła specjalnie badania takiego.

Domi123
- super betka. Cyfry masz jak dla mnie powalające. No i spokojnych 9 m-cy Ci życzę.

Różyczka82 - no to super. Znaczy się maluszki się rozpychają skoro potrzebujesz spodni większych.

Ja nadal czekam na maila od swojego lekarza i przyznam, że ciut się denerwuję.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry