reklama

Kto po in vitro?

Asiex - a jak się czujesz? Jak brzuch? Tak jak pisałam - u mnie 10dpt już wyszło ładnie z krwi - ale le[piej poczekać moim zdaniem...wiem że Cię korci żeby już wiedzieć co tam się w brzusiu dzieje...3mam mocno mocno kciuki :*

reklama
Rózyczka czuję się bardzo dobrze, piersi już tak bardzo nie bolą chociaż nadal są duże, jajniki też się uspokoiły, z brzusiem też ok... nawet czasem sobie myślę, że lepiej by było gdyby chociaż coś mnie pobolewało:eek: mój m bardzo mnie prosił żebym ten tydzień siedziala jeszcze w domku więc leniuszkuję na maxa:-)

Asiex - wiem o czym mówisz - miałam to samo - jak mi nic nie było zaczynałam się martwić ze coś jest nie tak :) W sumie teraz też tak mam :P
Ale to podobno całkiem normalne.
Kinga - w takim razie zaciskam kciuki i dawaj znać jak wyniki...chociaż moze się złamiesz i pójdziesz w piątek/sobotę...? :-)

Pozdrawiam wszystkich ciepło :-)
(u mnie śniegiem tak sypnęło...że znowu zaskoczyło to drogowców :P )

Dziewczyny mam dwa pytania:
1) czy miałyście jakieś plamienia ( ale bez krwi), bo znalazłam jakąś małą plamkę ciemniejszą od żółtej ciut i tak się zastanawiam czy wszystko ok?
2) co można stosować na kaszel naturalnego? ( bo cosik mnie zaś męczy, miałam lekarstwo do brania stałego, ale je odstawiłam, bo wszystkie wziewne mają coś ze sterydami)

Kinga, co do naturalnego cudu to sa minimalne szanse, ale dzwonilam do kliniki i powiedzieli ze jesli za 2-3 dni dostane okres to bede miala transfer przed Wigilia:) brzuch mnie cos zaczyna bolec jak na @ wiec moze uda sie byc z moimi mrozaczkami razem w swieta, a w swieta podobno cuda sie zdarzaja:)

reklama
Kate071 - nigdy nie wiadomo. W końcu przed Świętami może zdarzyć się cud. A propo mnie też pobolewa brzuch jak na @,ale mam nadzieję, że to maluszek się wierci i rozpycha. Jutro sprawdzę sobie hcg kolejny raz. A co tam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry