reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau dziękuję za odpowiedź. Zobaczymy jakie badania zlecą nam na pierwszej wizycie. Dużo ich już mamy ale w zasadzie są starsze niż pół roku. Pewnie będą chcieli nowe. Zastanawia mnie tylko czy będą chcieli znów zrobić laparoskopię i histeroskopię. Miałam robione w czerwcu ubiegłego roku.

reklama
Jak ja się zapytałam o moją betę i że już wolniej rośnie i nie jest jakaś mocno wysoka to powiedział ze teraz to można ta betę do koszta wyrzucić. Usg się liczy tylko.
No widzisz co lekarz to opinia, a mój dzisiaj powiedział że niby przyrost dobry ale za niska wartość jak na ilość dpt, żeby sprawdzić jeszcze 2 razy...

Naprawdę nie ma co się na zapas martwić, nospe bierz i odpoczywaj.
Kochana pisałaś że po transferze brałaś nospe 3 razy dzienni, czy mogłabyś mi powiedzieć do którego dnia po transferze? Ja już jestem tydzień po i nospe brałam chyba do 5 i nie wiem czy nie za krótko, jestem jeszcze przed betą którą zrobię w piątek a miewam kłucie w jajniku.

Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam ✊✊✊za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie ❤❤❤

Załączniki

• 20190507_161957.jpg
    20190507_161957.jpg
    708,7 KB · Wyświetleń: 158
Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam ✊✊✊za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie ❤❤❤
Beatko pieknie wyglądasz :) to pewnie do ponad 2 kg dciągną malenstwa.a jak ty sie czujesz?

Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie [emoji173][emoji173][emoji173]
Wow;) podwojna nagroda po tych cięzkich latach;) gratuluje i życzę szczesliwego rozwiązania;)

reklama
Witajcie Kochane ja po wizycie Anielcia i Milanek ważą po 1.700 dziś 31tc6d wszystkie przepływy prawidłowe niestety przyplątał się grzybek dostaliśmy leki następna wizyta 20 maja i cesarka 12 czerwiec jak ten czas szybko leci ... gratuluję tym co się udało i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za wszystkie co walczą nie poddawajcie się moja walka trwała 5 lat długich lat ale teraz są że mną moje tulisie [emoji173][emoji173][emoji173]

Wooow mamunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️walka się opłaciła i nie dość ze dwójka to jeszcze parka [emoji173]️
Marzenie [emoji173]️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry