Carenik
Fanka BB :)
U mnie tez nie wyczail ciazy ani palpacyjnie ani na usg a to prawie 5 tydz byl.
Jeszcze Pani mówi, że endometrium małe i jama macicy zamknięta.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze Pani mówi, że endometrium małe i jama macicy zamknięta.....
8 kwietnia, ten z tej czarnej serii na forum
A po jakim czasie mialas miesiaczke po transferze? Ktory masz dzis dzien cyklu?8 kwietnia, ten z tej czarnej serii na forum
Kochana piłka w grze, jest nadzieja...Jak to normalna ciąża to naturalna, a jak pozamaciczna to po in vitro, pytanie która. Duphaston wzięłam rano 2 sztuki jak tylko zobaczyłam te dwie kreski. Niby rozum mi mówi, że to niemożliwe żeby to było zdrowe z tego cyklu ale profilaktycznie wzięłam
To idz na usg jeszcze raz gdzies gdzie jest lepszy sprzęt.8 kwietnia, ten z tej czarnej serii na forum
Wiesz u mnie 20 dc (pomyliłam przedtem pisząc 19 dc) to dziwnie, żeby było coś widać, ale dreczy mnie jednak temat pozamacicznej bo głupia nie sprawdziłam bety zaraz na początku cykluU mnie tez nie wyczail ciazy ani palpacyjnie ani na usg a to prawie 5 tydz byl.
Też mi to przez myśl przechodzi, ale tam taki słaby sprzęt jest....
Wiesz u mnie 20 dc (pomyliłam przedtem pisząc 19 dc) to dziwnie, żeby było coś widać, ale dreczy mnie jednak temat pozamacicznej bo głupia nie sprawdziłam bety zaraz na początku cyklu
Kurde jakbym miła pewność gdzie tutaj mają dobry sprzęt to już bym tam przed drzwiami koczowała, a tutaj nawet w tych prywatnych różnie mają@sksk ja tez radze isc do lekarza z lepszym sprzetem... poltora roku temu chodzilam z poronieniem do przyszpiralnej przychodni, baba dala mi 2x tabletki poronne, zeby macica sie doczyscila, bo jakies niby resztki tam widziala. Potek powiedziala, ze jest juz ok, czekac na miesiaczke i usc na kontrole do swojego prowadzacego. Ja sprawdzilam bete a ta skubana rosla (wczesniej spadla z ponad 2tys na 1100, a w tym dniu kiedy baba mi powiedziala, ze jest ok beta wynosila ok 2600). Napisalam do mojej gin, kazala przyjsc na drugi dzien. W macicy byly nadal 2 pecherzyki ciazowe.
Tyle jest warta wizyta na nfz.