Śliwka12345
Fanka BB :)
Z Poznania kawał drogiTo jest na Placu Starynkiewicza 3 w Warszawie w Przychodni Leczenia Nieplodnosci wizyta. Nie wiem jeszcze co z tego ostatecznie wyjdzie. Ktos mi polecil te osobe zeby sie do niej umowic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z Poznania kawał drogiTo jest na Placu Starynkiewicza 3 w Warszawie w Przychodni Leczenia Nieplodnosci wizyta. Nie wiem jeszcze co z tego ostatecznie wyjdzie. Ktos mi polecil te osobe zeby sie do niej umowic.
To jest na Placu Starynkiewicza 3 w Warszawie w Przychodni Leczenia Nieplodnosci wizyta. Nie wiem jeszcze co z tego ostatecznie wyjdzie. Ktos mi polecil te osobe zeby sie do niej umowic.
Mi akurat rosla pieknie, 100% przyrost w ciagu 48 godzin.W przypadku pozamacicznej przyrost bety nie jest rowny z wiekiem ciazy, beta w ciazy ektopowej rosnie wolniej.Zobacz załącznik 970755
Niestety nie zawsze rosnie wolniej. Tak samo jest z pystym jajem, czesto przyrosty sa prawidlowe a mimo to ciaza nie rozwija sie jak powinna. Niestety nie ma co gdybac, trzeba odczekac i @sksk musi sie obserwowac. Jesli cos bedzie nie tak to szpital.W przypadku pozamacicznej przyrost bety nie jest rowny z wiekiem ciazy, beta w ciazy ektopowej rosnie wolniej.Zobacz załącznik 970755
Przy pustym jaju to jeszcze nie slyszalam by rosla beta wolniej. Wlasnie jak piszesz rosnie normalnie.Niestety nie zawsze rosnie wolniej. Tak samo jest z pystym jajem, czesto przyrosty sa prawidlowe a mimo to ciaza nie rozwija sie jak powinna. Niestety nie ma co gdybac, trzeba odczekac i @sksk musi sie obserwowac. Jesli cos bedzie nie tak to szpital.
Co nie zmienia faktu, ze wszystkie bysmy chcialy happy endu.
A kiedy wizyta przypomnij.Dziewczyny ale mnie wzięło na spanie po tym duphastonie, wzięłam 3x2 tak na wszelki wypadek, plamie nadal, nie liczę na to, że to zdrowa ciąża będzie, wy doskonale wiecie, że nie można się nazbyt pozytywnie nastawiać, inni tego nie rozumieją, hasło: "Bądź spokojna", "nie myśl tyle o tym" itp ... wiem, że nie robią tego złośliwie, i nie rozumieją, ja wiem, że stres już tu nic nie pomoże itd, ale tak łatwo nie da się odciąć głowy, tym bardziej jak już od dłuższego czasu nie było żadnej dobrej informacji w temacie mojego potomstwa. Czekam na wizytę, ale i tak pewnie dopiero beta w sobotę da mi coś więcej informacji co do tego co to jest
Właśnie czekam i wchodzęA kiedy wizyta przypomnij.
Właśnie czekam i wchodzę