Vinszka
Fanka BB :)
Krew tak może nie dochodzić, ogólnie rzecz biorąc jedzonka może być mało. Heparyna podniesiona na 0.6 i zobaczymy.A co to oznacza kochana
Jestem w szoku, że mój gin to sprawdził i czuje się w bardzo dobrych rękach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krew tak może nie dochodzić, ogólnie rzecz biorąc jedzonka może być mało. Heparyna podniesiona na 0.6 i zobaczymy.A co to oznacza kochana
No kurcze nie slyszalam o takim czyms nigdy jak to speawdzil wogole?Krew tak może nie dochodzić, ogólnie rzecz biorąc jedzonka może być mało. Heparyna podniesiona na 0.6 i zobaczymy.
Jestem w szoku, że mój gin to sprawdził i czuje się w bardzo dobrych rękach.
USG przez brzuch, przepływ tętnic.No kurcze nie slyszalam o takim czyms nigdy jak to speawdzil wogole?
Byly ku temu powody jakies?USG przez brzuch, przepływ tętnic.
Mi moja zawsze sprawdza.USG przez brzuch, przepływ tętnic.
Kurcze kochana masz dobrego lekarza jeśli juz to sprawdzil.USG przez brzuch, przepływ tętnic.
To prawda moj niestety nie sprawdzil musze mu o tym powiedziecKurcze kochana masz dobrego lekarza jeśli juz to sprawdzil.
Super u Nas dzidzius ok 4.68A przeplywy co pznaczaja?Fajnie ze rosna nasze SkarbyMy po wizycie, dzidzia ruchliwa i ma dluuugie nogi [emoji3531] Jestem zakochana w naszym 4,5 cm maluchu.
Jest też zła informacja. Mam słabe przepływy. [emoji853] Wizyta kontrolna za dwa tygodnie.
W poprzedniej ciazy miałam sprawdzane tylko na tych szczególnych badaniach USG czyli genetyczne, połówkowe i 3 trymestru.To prawda moj niestety nie sprawdzil musze mu o tym powiedziec