Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bralam relanium i spasmoline.
Co do wypowiedzi lekarza @Dgd czy nie dziala to nie wiem. Bo mi skurcze sie uciszyly jak to podali. Ale prawda jest taka ze ta kroplowka dziala tylko iles tam godzin.
Właśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnowaćBudowa domu to niezły hardcore. My mieszkamy już 8 lat i do tej pory wspominamy niektóre sytuacje. Pamiętaj, żeby nie dźwigać, bo to nie sprzyja jajeczkom. Powodzenia!
Ja miałam 2 razy i nie pomogło. Po zmianie kliniki i lekarza usłyszałam, że to nie ma sensu i nie brałam. Efekt taki sam.
Myślę ze ruch wskazany dla lepszego ukrwienia. Jak ma sie udać to sie uda niezależnie od tego czy lezysz czy spacerujesz...Dziewczyny czy myślicie że po transferze można uprawiać nordic walking? Staram się oszczędzać ale czuję że on tego leżenia sztywnieje![]()
wpisaneWłaśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnowaćOj masz racje z tym hardcorem, ale to już ostatnia prosta i liczę, ze szybko dotrzemy do celu
Mi moja lekarka tez zaleci przy transferze atosiban, ale jak czytam wasze opinie to zaczynam mieć watpliwosci. Choć do transferu daleka droga
Ja dziś dostałam wyczekiwany okres, wiec @Justyska13 mozesz mi wpisać na 14.05 wizytę usg i rozpoczęcie właściwej stymulacji![]()
Tez uważam ze spokojny ruch może tylko pomocDziewczyny czy myślicie że po transferze można uprawiać nordic walking? Staram się oszczędzać ale czuję że on tego leżenia sztywnieje![]()
Dziękuję kochana :*Myślę ze ruch wskazany dla lepszego ukrwienia. Jak ma sie udać to sie uda niezależnie od tego czy lezysz czy spacerujesz...
Trzymam kciuki[emoji6]
Przykro mi bardzo kochana...[emoji45]U mnie beta spada dziś 205, nie wiem co to jest