Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co sie stalo? Skad taki wyrok?Dziewczyny muszę się wygadać.Moja bliska osoba dziś się dowiedziała ze dzidzus jeśli nie dojdzie samoistnie do poronienia i tak nie przeżyje.Jest w 10 tc z naturalnego poczęcia.
Starać się nie myśleć za dużo (wiem, wiem łatwo powiedziećCześć dziewczyny [emoji3526] jutro mam transfer jakieś złote rady od Was?
@Jodzia wiem dieta i ta nasza insulina ale pozwolilas sobie na annanasa przed i po transferze?? Czy zdecydowanie nie???
Przy pierwszym transferze był ananas, orzech, awokado. Odpoczywalam. Spacerowalam. I nic z tego nie wyszło.@Jodzia wiem dieta i ta nasza insulina ale pozwolilas sobie na annanasa przed i po transferze?? Czy zdecydowanie nie???
A dlaczego?Dziewczyny muszę się wygadać.Moja bliska osoba dziś się dowiedziała ze dzidzus jeśli nie dojdzie samoistnie do poronienia i tak nie przeżyje.Jest w 10 tc z naturalnego poczęcia.
Kochana nie wiem czy mnie pytasz ;-) transfer w poniedziałek 20.05. Dzień punkcji to dzień 0 i potem liczysz albo 3 dni albo 5 zależy czy podajemy 3dniowy zarodek czy blastocyste. My bierzemy udział w badaniu klinicznym i warunkiem sponsora jest podanie blastocysty więc 20 maja transfer. ;-)Kochana to znaczy ze co ktorym dniu masz miec transfer ?? Jak to sie wtedy liczy w takim razie ?? Cykl naturalny czy sztuczny??
Mi lekarz przy tym transferze powiedział że chociażbym stanęła na głowie to jak się ma udać to sie udaPrzy pierwszym transferze był ananas, orzech, awokado. Odpoczywalam. Spacerowalam. I nic z tego nie wyszło.
Teraz zero tego wszystkiego. Po transferze poszliśmy do centrum handlowego na zakupy potem 3h autem do domu. Na drugi dzien do pracy. Następne dni kupiliśmy rośliny i walczylam w ogrodku.
I się udało.
Wiec jak to dziewczyny mówią jak się ma udać to tak będzie. Nic nie poradzisz. Jedynie się nie przemeczyc za bardzo.
Powodzenia :-)