Śliwka12345
Fanka BB :)
A jak to wykryć?@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak to wykryć?@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Mocne kciuki dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]@Konstancja27 owocnego jajcobrania, niech peda piekne kropeczki![]()
@Śliwka12345 mocne kciuki za pozytywna bete do nieba
No i za mnie trzymajcie kciuki niech jajeczka pieknie rosna i nie pekaja za wcześnie![]()
Trzymam kciuki za owocne jajcobranieJeśli mogę prosić o dopisanie na dziś na punkcję A na poniedziałek 20.05 transfer:-) dziękuję.
Idź na bete i nie przejmuj się sikańcemDziewczyny sikaniec wyszedł negatywny![]()
Ja na punkcje spoznilam sie godzine. Na transfer prawie 2, wiec loozikKurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!
Dzieki@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Tak wysyla.sie do Walencji.Dziekia powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..
Beta zawsze była poniżej normy.A jak to wykryć?
Tak, w badaniu określono poziom komórek NK w endometrium u mnie były w normie. Tylko z krwi wyszły delikatnie podwyższone.Dziekia powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..