anielka0612
Fanka BB :)
Jedno 650zl. Nie orientuje się ile za z krwi dawcy. Uff.. to przynajmniej jedno coś mnie czeka tańszegoU pasnika szczepienia tylko 2 tys ?to taniej bo w Krakowie za jedno płaciłam OK tysiąca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedno 650zl. Nie orientuje się ile za z krwi dawcy. Uff.. to przynajmniej jedno coś mnie czeka tańszegoU pasnika szczepienia tylko 2 tys ?to taniej bo w Krakowie za jedno płaciłam OK tysiąca.
Nie wiem, ja płaciłam za ah z góry, a gdyby nie cc to biopsji bym nie miała. Z biopsji wyszło że mam opóźnienie jednodniowe. Chyba to ta gotowość endometrium.Embryoglue mialam i ja ale ah nie dali bo to podobno musi byc wskazanie embriologa
Czyli powiedz mi biopsje mialas z jakiego powodu? Co mowili ze od razu przed transferem ja zrobilas? I co z tego badania wyszlo?
Cudowne są, kochane. Zaglaskalabym....
Właśnie, jak to spadła????@Aduś16 mi lekarz zlecił po 2 nie udanych transferach. Za 3 razem doszło do implantacja ale nie wiem czy coś z tego będzie. Robiłam wczoraj bete i spadłaDzisiaj też byłam na badaniu, czekam na wyniki.
No u mnie co 2 dni po poronieniu spadek to byl 15-20%.
Ostatnie badanie było w poniedziałek i wczoraj. Być może w tym czasie zaczęło spadać.A czy bete robilas z 2 dniowym odstepie? Spadek do 400 z 1700 jest bardzo wysoki, to musialby byc conajmniej z tydzien, rzeczywiscie wyglada na blad.. oby tak bylo ze to blad
Cudowne są, kochane. Zaglaskalabym....
To amstaffki? Ten trzeci od lewej na drugim zdjęciu byłby mój [emoji3531][emoji7] zakochałam się hehe
Cudowne stadko
[USER=187517]@Justyska13 KochanaJestem w pociagu jeszcze. Nie wiem wkrecam sobie czy czasem jakies nie pękly, bo dwa dni temu czulam bardzo jajniki, sluzy byly w dużych ilosciach i wodniesto przrzroczyste a teraz brzuch m n oe juz tak nie boli, sluzow jest malo i to bardziej bialawe. Jedyne co piersi malo co mi nie pekna tak mnie okrutnie bola i sa nabrzmiale. Ooo i dlatego sie martwie
To amstaffki? Ten trzeci od lewej na drugim zdjęciu byłby mój [emoji3531][emoji7] zakochałam się hehe