Ja nie papa wyszło nam bardzo malusie więc pani dr nie polecała
redferrari a mozesz napisac jakie mialas wyniki pappa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie papa wyszło nam bardzo malusie więc pani dr nie polecała
Dziewczyny. Ja juz po wizycie jejek jest sporo z 10 powinno się udac pobrac lub wiecej. Dzis juz nie biore mensinormu ostatniego by pecherzyki nie pekly mam wziąć tylko ovitrelle o 20 i punkcja w niedziele o 8 rano. Mialam obawy ze jakas infekcja mi sie zaczyna wiec lekarz mowil bym kupila sobie invag. Ale pobieral cytologie dzis i nic nie widzial niepokojacego w kierunku infekcji. Poczucie humoru lekarza dziś bylo powalające. Po wizycie bylam jeszcze na EKG bo do znieczulenia potrzebuja dla anestezjologa wiec bylam w jakoms szpitalu by mi to zrobili od razu 30zl zaplacilam ale jest z głowy.
Polozna mowila ze moge wziac rano euthyrox ale czy faktycznoe moge?
Ja brałam przed punkcją euthyrox, anestezjolog pozwolił, także myślę że spokojnie możesz wziąć, w takim razie trzymam kciuki za niedzielęDziewczyny. Ja juz po wizycie jejek jest sporo z 10 powinno się udac pobrac lub wiecej. Dzis juz nie biore mensinormu ostatniego by pecherzyki nie pekly mam wziąć tylko ovitrelle o 20 i punkcja w niedziele o 8 rano. Mialam obawy ze jakas infekcja mi sie zaczyna wiec lekarz mowil bym kupila sobie invag. Ale pobieral cytologie dzis i nic nie widzial niepokojacego w kierunku infekcji. Poczucie humoru lekarza dziś bylo powalające. Po wizycie bylam jeszcze na EKG bo do znieczulenia potrzebuja dla anestezjologa wiec bylam w jakoms szpitalu by mi to zrobili od razu 30zl zaplacilam ale jest z głowy.
Super wynik bedzie jajcobraniaDziewczyny. Ja juz po wizycie jejek jest sporo z 10 powinno się udac pobrac lub wiecej. Dzis juz nie biore mensinormu ostatniego by pecherzyki nie pekly mam wziąć tylko ovitrelle o 20 i punkcja w niedziele o 8 rano. Mialam obawy ze jakas infekcja mi sie zaczyna wiec lekarz mowil bym kupila sobie invag. Ale pobieral cytologie dzis i nic nie widzial niepokojacego w kierunku infekcji. Poczucie humoru lekarza dziś bylo powalające. Po wizycie bylam jeszcze na EKG bo do znieczulenia potrzebuja dla anestezjologa wiec bylam w jakoms szpitalu by mi to zrobili od razu 30zl zaplacilam ale jest z głowy.
), czy to może skutki uboczne leków. Miałam jezdzic po urzędach, ale nie jestem w stanie. Mam nadzieje, ze to chwilowe, bo do punkcji jeszcze u mnie sporo czasu zostało.DziękiBardzo dobry wynik!Trzymamy kciuki w niedziele -będzie lulanie
Tak ja brałam rano eutyrox tylko małym łykiem wody popijałam a mam za sobą trzy punkcje.
DziękiJa brałam przed punkcją euthyrox, anestezjolog pozwolił, także myślę że spokojnie możesz wziąć, w takim razie trzymam kciuki za niedzielę![]()
Super wynik bedzie jajcobraniaTrzymam kciuki, żeby wszystko poszło już gładko[emoji110][emoji110][emoji110] A powiedz, czy jakaś specjalna dietę stosujesz? Np wysokobiałkowa?
Ja dziś mam jakiś spadek formy i dosłownie zasypiam na stojąco. Nie wiem, czy to przez pogodę (choć u mnie nawet slonce dziś swieci), czy to może skutki uboczne leków. Miałam jezdzic po urzędach, ale nie jestem w stanie. Mam nadzieje, ze to chwilowe, bo do punkcji jeszcze u mnie sporo czasu zostało.
Nie nie stosuje zadnej diety. Ostatnio przy stymulacji to wogole malo jadlam bo jakos straszne wzdecia mialam i mdlosci. Jedyne co to pije juz z 2-3 tyg chyba sok z aronii. A tak to normalnie zupy wazywne zabielone jogurtem, malo ogolnie smażonego, chleb ziarnisty wogole nie używam śmietany, kasza ryz, ziemniaki, , kurczak, owoce jablka, kiwiSuper wynik bedzie jajcobraniaTrzymam kciuki, żeby wszystko poszło już gładko
A powiedz, czy jakaś specjalna dietę stosujesz? Np wysokobiałkowa?
Ja dziś mam jakiś spadek formy i dosłownie zasypiam na stojąco. Nie wiem, czy to przez pogodę (choć u mnie nawet slonce dziś swieci), czy to może skutki uboczne leków. Miałam jezdzic po urzędach, ale nie jestem w stanie. Mam nadzieje, ze to chwilowe, bo do punkcji jeszcze u mnie sporo czasu zostało.
My też na jakiś czas odpuszczamypuki co mąż kupuje mi pieska
![]()
O jeju ale słodziak!!! i ten rozbrajający usmiech haahahha!Staffiki. Wszyscy je myla z amstaffami ale sa sporo mniejsze (12-15kg suka, nieco wiecej pies).
Ten o ktorym piszesz to Alusia (rodowodowo Alice).
Zobacz załącznik 973638Zobacz załącznik 973640Zobacz załącznik 973642
Trzymamy kciuki!!!Ja już po transferze, to teraz pozostaje czekanie i wiara w to, że to może w końcu TEN zarodek![]()