Tego wziernika i cewnika ( czy coś co wkładają wtedy) do transferu co podają zarodek, nie podeszło na raz.Jakiej rurki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego wziernika i cewnika ( czy coś co wkładają wtedy) do transferu co podają zarodek, nie podeszło na raz.Jakiej rurki?
Bardzo wtedy żałowałam, ze byłam sama, ale tak jest u mnie w klinice.Tu jest light pod tym wzgledem. Jak kiedys pisalam - moj byl ze mna podczas cesarki, sami zaproponowali, zdjecia mogl robic.Mój zawsze wiernie towarzyszył. Po transferze jakieś żarełko na mieście i do domu wracałam jak gościówka na wpół leżąco w samochodzie. Nie żeby to było wymagane, ot tak dla wygodyW novum chyba może byc przy tobie więc będzie piękniej przeżywać to we dwoje
U mnie z dwoch klinikach nie mógł być na sali :/
U mnie Parens. Zobaczymy czy bedzie mogl byc na sali. Ale powoli daje mu do zrozumienia ze wolalabym by byl ze mna.Mój zawsze wiernie towarzyszył. Po transferze jakieś żarełko na mieście i do domu wracałam jak gościówka na wpół leżąco w samochodzie. Nie żeby to było wymagane, ot tak dla wygodyW novum chyba może byc przy tobie więc będzie piękniej przeżywać to we dwoje
U mnie z dwoch klinikach nie mógł być na sali :/
Tez tak sadze ze to wazne. Wiec mysle ze powiem mu ze to wcale nie jeat tak ooo jak na badaniu.Tu jest light pod tym wzgledem. Jak kiedys pisalam - moj byl ze mna podczas cesarki, sami zaproponowali, zdjecia mogl robic.
Przy transferze moim zdaniem to wazne zeby byl, wszak to jednak bardzo wazny moment dla pary i fajnie jak mozna przezywac to razem.

Dziewczyny jutro punkcja a za tydzien imprezka u tesciow 60 urodziny tescia a 1 czerwca wesele mojego brata gdzie ja jestem świadkiem. Jak dobrzr pojdzie to przed imprezka tescia bedzie transfer wiec testowanie pewnie przed samym weselem. Moj maz juz mi zaznaczyl ze na weselu bedziemy tylko siedzic i jescpowiedziql bym wybila sobie z glowy tance. Wiec mu mowie ze bedziemy takczyc ale jak 80letni dziadkowie czyli zdrowo. Oszaleje
Dokładnie. Jak się uda transfer przy takim mlynie to to będzie cud. Maz stwierdzil ze stabilizator zalozy sobie na noge by rodzina nie pytala czemu siedzimy. Zwariowal! Ta trzeba zyc normalnie tylko nie skakac jak wariat jal zawszeNo to zapowiada sie niezly czad[emoji23][emoji23][emoji23]

Tego wziernika i cewnika ( czy coś co wkładają wtedy) do transferu co podają zarodek, nie podeszło na raz.
to co mi sie ubzdurało, że ty w novumU mnie Parens. Zobaczymy czy bedzie mogl byc na sali. Ale powoli daje mu do zrozumienia ze wolalabym by byl ze mna.