Konstancja27
Fanka BB :)
Jest klasy 4AA - o ile nic nie pomyliłam, no w każdym bądź razie najładniejsza blastocysta jaka mogłaby być:-) tak powiedzieli w laboratorium:-)Powodzenia i oby kropek zadomowił się na następne długie miesiące![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest klasy 4AA - o ile nic nie pomyliłam, no w każdym bądź razie najładniejsza blastocysta jaka mogłaby być:-) tak powiedzieli w laboratorium:-)Powodzenia i oby kropek zadomowił się na następne długie miesiące![]()
Piękne cuda :-*Hello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Hello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Nio to widzicie ja jak zjem to troszke wystaje ale tyle co ja sie nawymiotowalsm chyba nie mial kiedy urosnacU mnie termin 1 grudzuen brzuszek troszke wystaje![]()
Ja mdlosci mialam ale teraz to juz przeszly czasem migreny ale to moze od zmiany pogodyNio to widzicie ja jak zjem to troszke wystaje ale tyle co ja sie nawymiotowalsm chyba nie mial kiedy urosnac
Gratulacje! I hej przygodo Twojego zycia [emoji16][emoji16]Hello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Trzymam kciukiJakiś w Novum:-) wizyta u dr innej niż moja bo moja jest na urlopie- wszystko na usg dobrze więc transfer będzie. Zaraz mam wypić ten lek (badanie kliniczne) i transfer ok 13.40. :-) trzymajcie kciuki żeby sie udalo i ja juz koncze prokreacje ;-)
Super :-)Dziewczyny dzwonilam do embriolog z 6 podjelo prace 5 wiec 5 kropeczek walczy. Oszaleje!!! Pytalam o to krwawienie i embriolog mowila ze lekarz nic jej nie wspominal wiec dopyta po poludniu co sie dzialo i skad krwawienie bylo. Po 14 mam dzwonic.
Oj pogoda straszna ja dzisiaj jestem nie do zycia chwilke cos porobie I spieI tak wkolko☺Ja mdlosci mialam ale teraz to juz przeszly czasem migreny ale to moze od zmiany pogody
Trzymam kciuki ☺