reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jadlam do momentu badan dna Folik i Oviarin- taki suplement 2x1. A jak zobaczyly mutacje to kazaly jesc polocard, a+e, i ten pregna start. W tym pregna widze, ze jest duza dawka wit. D. Nie biore nic innego bo w zasadzie nie wiem co powinnam. Zaufalam im ale czy to wystarczy nie wiem. Chwile przed badaniami dna zrobilam jeszcze homocysteine. Wyszla 11.06 a wg norm jesli sie je kwas to powinno wyjsc ponizej 12. Mowily, ze wynik dobry. Ale tak jak napisalam, wyszly mutacje i stwierdzily, ze zwykly kwas to za malo.
do starań homocysteina raczej powinna być niższa niż 8. 11 to za duzo...

Jadlam do momentu badan dna Folik i Oviarin- taki suplement 2x1. A jak zobaczyly mutacje to kazaly jesc polocard, a+e, i ten pregna start. W tym pregna widze, ze jest duza dawka wit. D. Nie biore nic innego bo w zasadzie nie wiem co powinnam. Zaufalam im ale czy to wystarczy nie wiem. Chwile przed badaniami dna zrobilam jeszcze homocysteine. Wyszla 11.06 a wg norm jesli sie je kwas to powinno wyjsc ponizej 12. Mowily, ze wynik dobry. Ale tak jak napisalam, wyszly mutacje i stwierdzily, ze zwykly kwas to za malo.

Nigdy nie robiłam homocysteiny

a nie lepiej brac witaminy dla kobiet w ciaży na pierwszy trymestr?
np w femibionie masz dość konkretny pakiecik witamin i kwasu foliowego 2x więcej, pół na pół syntetyk z folianami, dodatkowo wit z grupy b, wit d - wszystko w jednej tabletce ;) ja go stosowałam ;)

Dlatego zapytałam Was mądrych główek [emoji16][emoji7][emoji2]no wlasnie wydaje mi się ze sam folik to za mało
Biore tez wit D 2000 j ale chyba pokuszę się jednak o zestawy jak piszesz dla kobiet w ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry