Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj! Miło, że pamiętałaś. Niestety histeroskopia nieudana ;( brak dojścia do macicy... Jeszcze miałam 25dc więc pewnie to też miało wpływ. Dziś mam 3 dc i jadę do lekarza. Może uda się coś zrobić jak szyjka macicy jest otwarta wtedy lekarz spróbuję sondą.Dziewczyny dziś ważny dzień dla kolejnych z nas.
@Kamaaa niech to maleństwo głęboko się wgryzie i da upragnioną bete i różową dupcię
@juchaa_87 mocne kciuki za dobre wieści na usg
@jolancik mocne kciuki za udaną histeroskopię![]()
Mam niedoczynność tarczycy, ale biorę tabletki i TSH w granicy 1 więc myślę że jest ok, przeciwciała antyTpo miałam badane i są w porządku, jeżeli chodzi o krzepliwość to miałam tylko takie badania jak na zdjęciu i lekarz powiedział że ok, ale @Kurcia i inne mądre forumowe głowy, możecie się odnieść do tych wyników krzepliwości? Czy powinnam dalej coś badać w tym kierunku? Myślę że z tego co pisaliście zrobię sobie jeszcze krzywa glukozową i insulinową, nie wiem co mogłabym jeszcze zbadać??? Jedyne co wyszło u nas źle to test po stosunku, gdzie mój śluz wybija100% plemNiestety ale podobno tylko 1/3 zarodkow jest prawidlowa genetycznie. Nic na to nie poradzimy. Jezeli masz prawidłowe podstawowe badania i krzepliwosci to probowalabym jeszcze raz bez wpadania w drogie badania.

Muszę porozmawiać z lekarzem, z jednej strony wolałabym łyżeczkowanie bo szybciej wszystko by się zakończyło, ale z 2 str nie wiem czy nie poczekać jakiś czas po odstawieniu tabletek, może sami zacznie się oczyszczać...Byłam w podobnej sytuacji. Dowiedziałam się w 8 tygodniu, że serduszko przestało bić i dostałam skierowanie do szpitala. W szpitalu dostałam rano te tabletki i cały dzień krwawiłam (było nas kobiet w takiej sytuacji 4 w pokoju, każda dostała taki plastikowy słój i z nim chodziło się do łazienki, później położna oglądała zawartość) natomiast koło 23 brali nas kolejno na łyżeczkowanie które odbywało się w takiej krótkiej narkozie jak punkcja i trwało może z 15 minut. Wyszłam do domu następnego dnia rano. Po wszystkim mieliśmy ze 4 miesiące przerwy w staraniach ze względu głównie na psychikę.
Kochana w takim razie współczuję Ci bardzoKochana przechodzilam dokladnie Przez to samo wiec sercem jestem z toba badz Silna zobaczysz wszystko bedzie dobrze ja jestem dokladnie miesiac po poronieniu. U mnie dokladnie bylo jak u ciebie w 8tc zarodek byl wieklodci 6tc serduszko Bilo slabo mialam za tydzien sprawdzic co i jak ale poszlam dopiero po 10 dniach serduszko juz nie bylo :-( ja wybralam poronienia naturalne tak mi doradzilo 2 lekarzy wiec po odstawieniu lekow czekalm 8 dni i sie zaczelo najpierw wystapilo krwawienie a na drugi dzien w nocy poronilam wszystko trwalo bardzo szybko i przypominalo troche porod, rano pojechalam do szpitala zbadali mnie i okazalo sie ze wszystko sie oczyscilo, krwawilam jeszcze Przez tydzien jak w czasie okresu a po miesiacu dostalam normalnie @ wiec jestem teraz w 2dc i czekam na owulacje i walcze dalej!!! Trzymaj sie kochana bedziesz teraz miala ciezkie dni ale zobaczysz obiecuje ci ze ból minie musisz sobie tylko to wszystko w glowie poukladac, wylac morze lez i walczyc dalej ❤
myślałam o poronieniu naturalnym, ale boje się że to będzie długo trwało zanim się to wszystko zacznie, no i boje się że "zacznie się" np. w pracy, nie wiem tak na prawdę co zrobić i wybrać w tej sytuacji. A u Ciebie który to był transfer? Robiłaś po tym jakieś dodatkowe badania? Mówił Ci lekarz co mogło być przyczyną? Bo teraz będziesz podchodzić do crio tak?Mam niedoczynność tarczycy, ale biorę tabletki i TSH w granicy 1 więc myślę że jest ok, przeciwciała antyTpo miałam badane i są w porządku, jeżeli chodzi o krzepliwość to miałam tylko takie badania jak na zdjęciu i lekarz powiedział że ok, ale @Kurcia i inne mądre forumowe głowy, możecie się odnieść do tych wyników krzepliwości? Czy powinnam dalej coś badać w tym kierunku? Myślę że z tego co pisaliście zrobię sobie jeszcze krzywa glukozową i insulinową, nie wiem co mogłabym jeszcze zbadać??? Jedyne co wyszło u nas źle to test po stosunku, gdzie mój śluz wybija100% plemZobacz załącznik 975735ników męża, może dopytać lekarza następnym razem o encorton....sama nie wiem![]()
Właśnie widziałam, usunęłam już (mam nadzieję że już nie widać). Dziękuję za rady będę sobie wszystko zapisywać co mi dziewczyny poradzą i jak już będzie po wszystkim porobię dodatkowe badaniaKochana, ja nie @Kurcia ale z krzepliwosci polecam zrobić badania w kierunku trombofilii. Na stronie www.testdna.pl zrób sobie badanie rozszerzone v-leiden, koszt ok 330 zł. No i zrób ta krzywą cukrowo-insulinowa.
Przez przypadek wrzuciłas też przy poprzednim poście zdjęcie dowodu rejestracyjnego, usuń to sobie bo forum jest publiczne.