reklama

Kto po in vitro?

Kobietki w poniedziałek miałam transfer. We wtorek mąż był do 21 w pracy (musiał zostać bo coś się stało z jego kolegą, zawsze pracuje do 17) A córka tego dnia była taka maruda, cały czas rączki i rączki mimo, że już biega (ma prawie 15 miesięcy). Dziś byłam w Biedronce na zakupach bo jutro mam urodziny więc spodziewam się gości, niby nic ciężkiego nie Było ale same wiecie..no nie uważałam na siebie w ciągu tych dni. :-( I tu moje pytanie- czy jest tu mamusia, która też nie odpoczywala po transferze i mimo to się udało?? Kaszlu mnie myśli, że przez to może się nie udać:-(
Ja od razu po transferze przyjechałam po synka (nie chodzi sam jeszcze ) i pojechałam do babci na urodziny, bo impreza zaplanowana, a ciężko było się wykręcić, w międzyczasie zakupy i bieg do kwiaciarni po kwiatki, następny dzień sprzątanie bo to przed świętami było , zakupy gotowanie, pieczenie, obecnie 9 tydzień :)więc według mnie to chyba nie ma znaczenia , też miałam wyrzuty sumienia że się nie oszczędzałam,

reklama
@anielka0612 trzymamy kciuki za koszyczek pelen jajeczek:-) :)
@Agnieszka322 trzymamy kciuki za podgladanie jajeczek :-) :)
@Vinszka pieknych widokow i samych dobrych wiesci na prenatalnych :-) :)
@Murawa niech lekarz da zielone światło i ustali najlepszy plan dzialania do transferu :-) :)
A na koniec trzymajcie dziś za mnie kciuki niech ten dzien bedzie szczesliwy dla mnie i dla wszystkich :-) :)

Ostatnia edycja:
@Murawa niech lekarz da zielone światło i ustali najlepszy plan dzialania do transferu :-) :)

A na koniec trzymajcie dziś za mnie kciuki niech ten dzien bedzie szczesliwy dla mnie i dla wszystkich :-) :)

Dziękuję ;)
Dziewczynki mocne kciuki ✊✊✊
Niech dzień będzie bogaty w same super wieści:tak::tak::tak:
Ps. Ja to się czuję jak dziewica przed pierwszą wizytą po taaaakiej przerwie :errr::errr::errr::p:p:p
Miłego dnia!!!

reklama
Mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
I samych dobrych wiadomości kochane

@anielka0612 o ktorej wizyta?
Recepta juz doszła. DZIĘKUJĘ!!![emoji8]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry