Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzialenak dziękuje :-) ja akurat nie kupuje wina, bo mam niezły zapas, mój M lubi alkohole kupować ( ale nie pić, tak zbiera na potem do naszej piwnicy ;-)) więc mamy sporo, nawet z naszego ślubu z wstążeczkami jeszcze no i otworzyłam jakieś i nie za bardzo mi smakuje ( z Anglii) a nie chce otwierać kolejnej butelki, jakoś zmęczęGodatora ja nie należę do winnych smakoszy wręcz przeciwnie mam długie zęby do jakichkolwiek alkoholi ale polecam wino półwytrawne czerwone carlo rosi, kosztuje nie za dużo ok 17-20 zł ale naprawdę godne polecenia.

na całej długości domu, które prowadzą donikąd tylko po to, aby nikt nie postawił przed jej domem samochodu, mało tego kupiła sobie starego fiata, który nie jeździ, ale stoi i tarasuje szersze miejsce pomiędzy 2 furtkami. Chora kobieta. Z kolei zimą odgarnia śnieg i podrzuca go sąsiadom. Masakra.
ale jest i dobra nowina - albo się jej zepsuła pralka, albo już nie pierze, bo do tej pory prała raz na tydzień co najmniej o 3 w nocy, za pierwszym razem jak pralka zaczęła wirować to na prawdę zerwałam się z łóżka, bo myślałam,że samolot na nasz dom spadł...