A też miałaś podane zarodek 5dniowy?Myślę,że nie. Ja pierwszą wizytę miałam w 20dpt i był zarodek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A też miałaś podane zarodek 5dniowy?Myślę,że nie. Ja pierwszą wizytę miałam w 20dpt i był zarodek.
Może faktycznie wdały się w m i wcale się do niczego nie spieszaKochana ja sie smoeje ze moje kropki wolno trybia jak moj mazna wszysyko potrzebuje czasu. Oby tylko ten w brzuszku zostal waleczny.
Ja przed ostatnia wizyta przed punkcja tez mialam wrazenie ze pecherzyki popekaly a tu byla niespodzianka 19 szt.
Mnie tak brzuch bolal przed punkcja ze mimo ochoty bo to hormony szaleja to nie bylam w stanie poszalec z m... :-)
A zamrozili je już?
Dziękuje bardzoNo to superaśnie
Trzymam kciuki żeby pobrali wszystkie jajeczka [emoji110]
Ja w piatek idę porobić badania na trombofilie [emoji51]aż się boje wyników
Ciężko:-) mi 9 dpt wypada już w środę...tylko czy się cieszyć ? Badanie rozwieje wszystkie nadzieje...Hej dziewczyny, ja jestem już po transferze blastocysty 4.1.1 i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrzemam zrobić bhcg za 9dni
tylko jak to wytrzymać ?
![]()
TakA też miałaś podane zarodek 5dniowy?
Jutro rano mam wizytę u swojego gina i zobaczymy, A transfer mam o 12.20 świeżego zarodka, w sobotę miałam punkcjeMoże się robić jakaś infekcja albo stan zapalny ja bym nie ryzykowała generalnie jeśli jest jakikolwiek stan zapalny to nie poradzą Ci zarodka bynajmniej u mnie w klinice tak jest tylko musisz odpowiednio wcześnie zadzwonić żeby nie zdążyli rozmrozić zarodka o ile pamiętam to min 4 godziny przed
Dowiedzialam sie ostatnio o diecie przeciwzapanej na endometrioze.
Ja zaczelam tez pic rano i wieczorem kurkume z ciepla woda. Moze dlugofalowo dieta przeciwzapalna cos pomoze...
A na te komurki NK bierze się encorton?Może tak być ,moga też być inne przyczyny-komórki nk w nadmiarze traktują zarodek jak tkankę rakową "szkodliwą" dla organizmu i ją eliminują. Ja np wiem ,że przu podanej blastce 5.2.1. na pewno miałam implantację(2 dnia masakryczne ciągniecię w macicy,no i była beta) ,ale ostaecznie była cb..więc coś nie poszło,mimo super blastki![]()
Kurkuma z wodą działa przeciwzapalnie?Dowiedzialam sie ostatnio o diecie przeciwzapanej na endometrioze.
Ja zaczelam tez pic rano i wieczorem kurkume z ciepla woda. Moze dlugofalowo dieta przeciwzapalna cos pomoze...
Kurcze przykro mi bardzoPrzed chwilą wróciłam od lekarza, i teraz już jest jasna sytuacja, serduszko się zatrzymało, także dostałam skierowanie do szpitala. Dziewczyny które przechodziły poronienie powiedzcie mi co mam ze sobą wziąć do szpitala? Lekarz mówił że od razu zabiegu nie zrobią tylko najpierw tabletki i zobaczą jak będzie szło, ale że nawet 3 i 4 dni mogę tam zostać. No i zapomniałam oczywiście zapytać czy mam być na czczo, muszę jutro napisać lekarzowi smsa.

Przed chwilą wróciłam od lekarza, i teraz już jest jasna sytuacja, serduszko się zatrzymało, także dostałam skierowanie do szpitala. Dziewczyny które przechodziły poronienie powiedzcie mi co mam ze sobą wziąć do szpitala? Lekarz mówił że od razu zabiegu nie zrobią tylko najpierw tabletki i zobaczą jak będzie szło, ale że nawet 3 i 4 dni mogę tam zostać. No i zapomniałam oczywiście zapytać czy mam być na czczo, muszę jutro napisać lekarzowi smsa.