Justyska13
Fanka BB :)
Dzieki. Moze się udaOvitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.
Odnośnie odczuć - nic nie czułam![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki. Moze się udaOvitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.

Dzieki. Moze tez się uda bez jakichś objawow :-)Nie [emoji4] czułam się zupełnie normalnie.
Dzięki. U mnie raczej nic sie nie dzieje. Dzis lekko boli z prawej strony ale to raczej po tym kaszlu. A tak to nic. Noe pozostaje mi nic innego jak czekac do jutraMnie bolaly piersi jak na okres I bole podbrzusza
Kochana a masz moze link do tego kalkulatora?Ovitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.
K
Kochana a masz moze link do tego kalkulatora?
To była wiadomość od @annemarie więc podziękowania dla niejDziękuję, wychodzi od 1 do 0. Zobaczymy....oj wracam do pracy... fizycznie jedynie
Kochana a masz moze link do tego kalkulatora?Ovitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.
Dziękuję i tobie i jejTo była wiadomość od @annemarie więc podziękowania dla niej![]()

Kalkulator pokazuje mi ze od zastrzyku do dzis juz nie mam go w organizmie od conajmniej 4 dni. Wiec jutro jesli pokaze bete pozytywna to tylko będzie to ciaza i oby tam bylo, ale nie nastawiam sie.To była wiadomość od @annemarie więc podziękowania dla niej![]()