Marzycielka7
Fanka BB :)
Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Nawet nie myśl w ten sposób !!!
Zabraniam !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Tak myślę, dlatego nie zwracam uwagi dzisiaj na betę. Cieszę się z takiego estriadolu i progresteronuTrzeba myslec pozytywnie![]()
Hej kochana a kiedy zaczynacie kolejna stymulację? Jaki macie plan? Ja byłam dzisiaj na usg i jest pęcherzyk 15mm wiec jest szansa ze mogłabym podejść do crio w przyszłym tyg i tak sie wlasnie zastanawiam.
Miałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącego
Bardzo się ciesze i wierze, ze to już tylko bedzie wzrastaćOdebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.
I bardzo ładny masz wyniki estradiolu i progesteronuOo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze [emoji847]
My byliśmy , staraliśmy się naturalnie w tym cyklu ale nie poszło
Mam do zrobienia trombofilie, test na cytotoksycznosc komórek NK , krzywa insulinowa i zobaczymy co z tych wyników wyjdzie jaki dalej będzie plan [emoji6]
Choć wczoraj miałam takiego dola ze nie chciało mi się juz nic i jakoś pomyślałam
ze nie jest mi dane być chyba mama[emoji20]
Ale to po prostu lęk przed tym co mnie czeka
Tak bardzo bym chciała by się nam udało
Widzę jak mąż o tym myśli i czasem ma łzy w oczach [emoji20]
Kochane moje beta 208 :-) dziś 9 dpt blastki. Jestem mega szczesciarą:-) skaczę do nieba :-* dziękuję za wsparcie![]()
Bardzo się ciesze i wierze, ze to już tylko bedzie wzrastaćI bardzo ładny masz wyniki estradiolu i progesteronu
Ja już łapie stresu przed jutrzejsza puncja. O 7,40 mam byc w klinice. Tak się boje, żeby się coś zapłodnilo. Najgorsze, ze u mnie nie dzwonią embriolodzy i muszę to jakoś jutro zorganizować, żeby cokolwiek pozniej wiedziec. Bo trochę srednio jezdzic codziennie 150km.
Tak, też z in vitroPierwsze dziecko też z in vitro? Super, że się udało gratulacje i rośnijcie z maluszkiem:-)

Super:-) mamy dobry dzień. Kiedy teraz robisz powtórkę bety?Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.