Marzycielka7
Fanka BB :)
Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Nawet nie myśl w ten sposób !!!
Zabraniam !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Tak myślę, dlatego nie zwracam uwagi dzisiaj na betę. Cieszę się z takiego estriadolu i progresteronuTrzeba myslec pozytywnie![]()
Hej kochana a kiedy zaczynacie kolejna stymulację? Jaki macie plan? Ja byłam dzisiaj na usg i jest pęcherzyk 15mm wiec jest szansa ze mogłabym podejść do crio w przyszłym tyg i tak sie wlasnie zastanawiam.
Miałam , dlatego się nie cieszę. Lekarz powiedział że w sobotę może spaść beta i że to nic niepokojącego
Bardzo się ciesze i wierze, ze to już tylko bedzie wzrastaćOdebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.
I bardzo ładny masz wyniki estradiolu i progesteronuOo super kochana, mam nadzieje ze tu jiz nie ma zastrzyku wodocznego. Pięknie sprawdzaj przyrosty teraz. Cos czuje ze jutro statystyki wyrownam i beta u mnoe będzie 0![]()
Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze [emoji847]
My byliśmy , staraliśmy się naturalnie w tym cyklu ale nie poszło
Mam do zrobienia trombofilie, test na cytotoksycznosc komórek NK , krzywa insulinowa i zobaczymy co z tych wyników wyjdzie jaki dalej będzie plan [emoji6]
Choć wczoraj miałam takiego dola ze nie chciało mi się juz nic i jakoś pomyślałam
ze nie jest mi dane być chyba mama[emoji20]
Ale to po prostu lęk przed tym co mnie czeka
Tak bardzo bym chciała by się nam udało
Widzę jak mąż o tym myśli i czasem ma łzy w oczach [emoji20]
Kochane moje beta 208 :-) dziś 9 dpt blastki. Jestem mega szczesciarą:-) skaczę do nieba :-* dziękuję za wsparcie![]()
Bardzo się ciesze i wierze, ze to już tylko bedzie wzrastaćI bardzo ładny masz wyniki estradiolu i progesteronu
Ja już łapie stresu przed jutrzejsza puncja. O 7,40 mam byc w klinice. Tak się boje, żeby się coś zapłodnilo. Najgorsze, ze u mnie nie dzwonią embriolodzy i muszę to jakoś jutro zorganizować, żeby cokolwiek pozniej wiedziec. Bo trochę srednio jezdzic codziennie 150km.
Tak, też z in vitroPierwsze dziecko też z in vitro? Super, że się udało gratulacje i rośnijcie z maluszkiem:-)

Super:-) mamy dobry dzień. Kiedy teraz robisz powtórkę bety?Odebrałam wyniki:
Beta 21,87
Estriadol 4537,26
Progresteron 245,48.
A to jest 4 dpt.