Pini88
Fanka BB :)
Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostaweJa oprocz porannych wymiotow nic nie czuje☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostaweJa oprocz porannych wymiotow nic nie czuje☺
Własnie tez czytałam o tym jakoś, a czy to bezpieczne dla maleństwa?Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostawecena przystepna a I spokoj wkoncu nastapi
No pewnie ma same pozytywne opinie niektore kobiety nie wyobrazaja sobie ciazy bez tegoWłasnie tez czytałam o tym jakoś, a czy to bezpieczne dla maleństwa?
Ktoś bardzo mi bliski jest w stracznej sytuacji.Ta osoba jest w ciąży coś około 9 tydz dzidziuś nie ma czaszki i nie tylko,3 specjalistów zapewnia że nawet gdy uda się urodzić to dziecko umrze.Wiem że to ciężkie pytanie sama nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu co wy byście zrobiły?
Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostawecena przystepna a I spokoj wkoncu nastapi
Słyszałam, ale ja tam czekam na ruchy. Jeszcze chwila i będę czuć, a z ruchami taki gadżet mi nie potrzebny.Slyszeliscie Ciazowki o Angel sound mozna uslyszec bicie serduszka przykladajac fo brzusxka to urzadzenie slyszalam wiele dobrego o tym wiec zamowilam czekam na dostawecena przystepna a I spokoj wkoncu nastapi
Dla mnie to super sprawa slyszec bicie serca dziecka a co do ruchow to jeszcze kilka tygodniSłyszałam, ale ja tam czekam na ruchy. Jeszcze chwila i będę czuć, a z ruchami taki gadżet mi nie potrzebny.
No pewnie, że super [emoji7] ale ja nie mam aż takiego parcia na to. Wystarczy mi słuchanie co wizytę.Dla mnie to super sprawa slyszec bicie serca dziecka a co do ruchow to jeszcze kilka tygodni
Rosnie wydaje mi sie ze jest duzy jak na 13 tydzien ale ok daje rade troche plecy dokuczaja a jak twoj brzusioNo pewnie, że super [emoji7] ale ja nie mam aż takiego parcia na to. Wystarczy mi słuchanie co wizytę.
A brzuszek rośnie?
Wydaje mi się że już całkiem widoczny jest. Ostatnio ubrałam sukienkę dopasowaną to sprzedawczyni tak na mnie patrzyła podejrzanie. [emoji28] Albo myślała, że takie sadło na brzuchu eksponujeRosnie wydaje mi sie ze jest duzy jak na 13 tydzien ale ok daje rade troche plecy dokuczaja a jak twoj brzusio