Nie przesadzaj-pulpeta nie widziałaś - wstawilabym swój bezciazowy ale chyba aparat nie obejmie  haha pocieszam się, że to jeszcze po operacjiTylko ja taki pulpeta to dopiero 13 tydzien
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie przesadzaj-pulpeta nie widziałaś - wstawilabym swój bezciazowy ale chyba aparat nie obejmie  haha pocieszam się, że to jeszcze po operacjiTylko ja taki pulpeta to dopiero 13 tydzien
Heh dzieki za wsparcie mam slabosc da poczkow a nadzieniem toffi co poradzeNie przesadzaj-pulpeta nie widziałaś - wstawilabym swój bezciazowy ale chyba aparat nie obejmie  haha pocieszam się, że to jeszcze po operacji
Super. Myśl pozytywnie. Ja przy udanym transferze miałam tylko 4 pobrane A zaplodnily się 2 z czego jeden był ten szczęśliwy. Będzie Dobrze:-)Hej. Jestem już po punkcji. Pobrano 6 komórek. W poniedziałek mam transfer. Do tego czadu nic nie będziemy wiedzieli, ile się zaplodnilo i czy w ogóle. Nie ustaliliśmy nawet jeszcze z lekarzem ile będziemy podawać itd. Chyba to wszystko dopiero przed transferem.... Najgorsze to czekanie.
Boze kochana ja po stymulacji wygladam jak @Pala a ty to piękna masz figure ♥♥Ulala to się pochwal koniecznie [emoji8] u mnie to tak wygląda. Zobacz załącznik 979867
Wydaje mi sie ze poziom hormonow jest rowniez wazny ja bym zrobila u mnie to bylo normalneDziewczyny jutro znowu ide na bete.czy konieczne jest robienie znowu estradiol i progesteron? Lekarz nie kazał juz tego robic tylko bete. Co uwazacie?
Ja m jesxcze iskierke nadziei a lekarz pewnie juz troche bardzie nie wierzy. Ale zrobieWydaje mi sie ze poziom hormonow jest rowniez wazny ja bym zrobila u mnie to bylo normalne
Zrob kochana nadzieja zawsze jest I musi byc bez tego ani ruszJa m jesxcze iskierke nadziei a lekarz pewnie juz troche bardzie nie wierzy. Ale zrobie
Jest z czego wybierać!!! Piękny wynikDziewczyny ja dzisiaj po punkcji. Pobrano 17 jajeczekjutro reszta informacji ile z 6 się zaplodnilo....