Elessi
Fanka BB :)
Mi tez wyszedł sikaniec po 7 dniachNic nie miałamBo na sikanca jeszcze nie ma co liczyć ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez wyszedł sikaniec po 7 dniachNic nie miałamBo na sikanca jeszcze nie ma co liczyć ?
Ja mam transfer jutro a test kazał robić 16.06. I chyba tak zrobię, jakoś wytrzymam....Dziewczyny czy jest sens robić betę 7dpt czy lepiej poczekać do 9-tego tak jak kazał lekarz ? Ciekawość mnie już zjada![]()
Ja wytrzymałam do 9 dpt i było 208 więc 7 dpt też coś juz pokazeDziewczyny czy jest sens robić betę 7dpt czy lepiej poczekać do 9-tego tak jak kazał lekarz ? Ciekawość mnie już zjada![]()

Ja robiłam w 12dpt. Ciężko było wytrzymać ale chciałam mieć już jednoznaczny wynikJa mam transfer jutro a test kazał robić 16.06. I chyba tak zrobię, jakoś wytrzymam....
No właśnieJa robiłam w 12dpt. Ciężko było wytrzymać ale chciałam mieć już jednoznaczny wynik![]()
Mysle ze sa wczesnie beta jest najbardxiej wiarygodnaWitam czy sikanytest 8 dpt 3 dniowego zarodka jest wiarygodny? Niestety wyszedł negatywny i nie wiem sama czy to oznacza koniec?
Myślę że może być to zbyt wcześnie. A robiłaś bete?Witam czy sikanytest 8 dpt 3 dniowego zarodka jest wiarygodny? Niestety wyszedł negatywny i nie wiem sama czy to oznacza koniec?