Konstancja27
Fanka BB :)
Wierzę bo sama mam córkę 15 miesięcy i też mi się nie nudzi :-) A córka też z in vitro?Czekam czekam, mam już córkę 1.5 roku, przy niej czas leci bardzo szybko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierzę bo sama mam córkę 15 miesięcy i też mi się nie nudzi :-) A córka też z in vitro?Czekam czekam, mam już córkę 1.5 roku, przy niej czas leci bardzo szybko![]()
Nie wiem... wszystko na to wskazujeA amh może wzrosnąć? I to aż tyle?
To jutro wedruje do apteki jeszcze po witaminy z grupy B i wit. DJa mam mutacje a1298c i biore kwas metylowany i witaminy B6 i B12. Homocysteina spadła z 9,6 na 5,6![]()
TakWierzę bo sama mam córkę 15 miesięcy i też mi się nie nudzi :-) A córka też z in vitro?
Nie ma problemuNiezły arsenał, ale mnie to wcale nie dziwi, bo mam podobna ilośćJak raz zobaczyła go koleżanka, gdy otwarłam szafkę, to aż wielkie oczy zrobiła
Dzieki za info, już się biorę za szukanie❤
Kurcze nie od dziś wiadomo, ze biznes farmaceutyczny jest ogromny i idą za nim potężne pieniądza. My zwykli obywatele tak na codzień albo nie zdajemy sobie z tego sprawy albo zupełnie zapominamy. I ciągną z naszych kieszeni, ile wlezie.
Kochana te z apteki to są raczej gorszeTo jutro wedruje do apteki jeszcze po witaminy z grupy B i wit. Dmam sporo do zbicia
![]()
Hmm. To zaraz przeszukam forum moze cos polecacieKochana te z apteki to są raczej gorszetam nie przeczytasz składu
szanowni farmaceuci wybiorą za Ciebie
I juz znalazlamJa kiedyś też o takich sprawach nie widziałam i powiem Ci szczerze, że to co wiem teraz to jak dla mnie to jeden wielki kryminał.
Kupuje na stronach internetowych dobre-suplementy, aliness lub Allegro
A tu mój cały zestaw![]()
DziałająI juz znalazlam![]()
A mozesz kochana napisac mi dokladnie nazwe i firme wlasnie D3, B6,B12 i kwasy foliowego? I w jakiej dawce przyjmujesz? Bo otwieram zdjecie i mam rozmazane- chyba tel do bani. I w sumie nie pomyslalam, zeby mezowi zbadac wit. D. Czy cos jeszcze powinien sobie zbadac?Działająsprawdziłam na mężu i na sobie
![]()
Np u M witamina D3 w ciągu 2 miesięcy z 12 na 35![]()