Marzycielka7
Fanka BB :)
Może przy następnej wizycie pójdziesz ze mną? Dam Ci trochę tego zacnego trunku[emoji23]
Ja tam mogę go wypić za Was wszystkie [emoji6][emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może przy następnej wizycie pójdziesz ze mną? Dam Ci trochę tego zacnego trunku[emoji23]
Powiedz mi czy jakoś musiałaś przygotowac sie wczesniej do tej krzywej? Tzn czy jalies byly zalecenia kiedy ostatni posiłek itp. Bo czytal ze niby nie wolno pic kawy i herbaty 3 dni przed badaniem i 8h przed posilek ostatniŻyczę Ci tego z całego serca[emoji173]️
Ja dziś po krzywej cukrowej i insulinowej
Zobaczymy co wyjdzie w wynikach
Wszyscy mowia ze glukoza do picia nie jest dobra a mi smakowała [emoji16][emoji16][emoji16]ja tam lubie słodkie [emoji16][emoji16]
Jakie zlecil ci jeszcze badania lekarz?Życzę Ci tego z całego serca[emoji173]️
Ja dziś po krzywej cukrowej i insulinowej
Zobaczymy co wyjdzie w wynikach
Wszyscy mowia ze glukoza do picia nie jest dobra a mi smakowała [emoji16][emoji16][emoji16]ja tam lubie słodkie [emoji16][emoji16]
A mi termin porodu wyszedl na 3.12 z usg prenatalnego podejrzewam ze bedzie koniec listopada☺ Daj Pini znac czekamy na zdjeciaTermin porodu 1.12.19
Powiedz
Powiedz mi czy jakoś musiałaś przygotowac sie wczesniej do tej krzywej? Tzn czy jalies byly zalecenia kiedy ostatni posiłek itp. Bo czytal ze niby nie wolno pic kawy i herbaty 3 dni przed badaniem i 8h przed posilek ostatni
Jakie zlecil ci jeszcze badania lekarz?
Czyli lekarz zlecil ci tylko komórki nk, trombofile i krzuwa?Czekam JeszcE na wyniki trombofilii, komórki NK
Glukoza ok, ale insulina troche za wysoko i do tego jeszcze zapiast spadac po dwóch godzinach to ona dalej rosnie.Dziewczyny zrobiłam krzywa insulinowa i cukrowa
Poniżej moje wyniki
Zobaczcie ... chyba jest ok co ??[emoji16]Zobacz załącznik 982390Zobacz załącznik 982391
Dziewczyny zrobiłam krzywa insulinowa i cukrowa
Poniżej moje wyniki
Zobaczcie ... chyba jest ok co ??[emoji16]Zobacz załącznik 982390Zobacz załącznik 982391