reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry.

Jestem już w domku, cała i zdrowa. Bardzo miło się spało, sympatyczny anestezjolog mnie usypiał :-), mieli tylko problem z wkłuciem się, aż 4 razy próbowali. embrilodzy ocenili, że jest 6 jajeczek, ale jeszcze nie wiadomo jakiej jakości. Poprzedni przy długim protokole było 9 z czego 6 dojrzałych. Teraz strasznie się martwię czy tym razem będą dojrzałe i ile??
Jutro ok godz 9 ma dzwonić doktor i powiedzieć ile zarodków powstało. Ja marzę tylko o jednym zarodeczku, aby pozostał ze mną na 9 m-cy. Teraz stres do jutro, a później do poniedziałku. W poniedziałek na godz. 11:30 transfer :-)

Kochane dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i kciuki!!!

reklama
asiex progesteron hamuje miesiączkę, ale od kiedy jestem na forum były tu 2 dziewczyny, którym się nie udało i nie doczekały testu bo po prostu ją dostały mimo brania luteiny. Chyba Agapl tak miała.

A czemu pytasz? Ty już jesteś w ciąży i małpa przez następne kilkanaście miesięcy nie przyjdzie!!!

Asiex raczej nie, choć wydaje mi się,że wcześniej na forum dziewczynom się zdarzało ... zwykle @ przychodzi po 3 dniach od odstawienia leków

Madzialenak
:-):tak::-):-D:-):tak::-) super! i na pewno będą wspaniałe małe bąbelki! w poniedziałek o 11:30 ❤ jestem z Tobą!

Madzialenak,Piekne plony ;-)Tylko sie nie martw , bedzie dobrze. Zobacz Kinga miala tyklko jednego "szczesciarza", ktory zostal u niej w brzusiu i pamietaj,ze do szczescia potrzeba tylko tego JEDNEGO. Jednakze sadze,ze bedziesz miala nawet dzieciaczki na zimowisku. :tak:

Asiex, generalnie poki sie bierze progesteron @ nie powinna przyjsc. U mnie jednak mimo 400mg progesteronu dziennie w 8dpt przyszlo plamienie i silne bole brzucha, ktore pozniej lakarka kazala traktowac jako @.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry