Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam tak czesto I brzuch mi tak faluje ale to pewnie jelitaDziewczyny a macie nieraz tak ze jak wstajecie to zakuje w podbrzuchu pachwinie?Nieraz tak mi sie zdarza.
Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, a w zasadzie byłam tylko na chwilę w listopadzie po pierwszym IVF, po którym szczęście trwało bardzo krótko. 29 maja miałam drugi transfer mrozaczka, weryfikacja 4.czerwca - beta 33, 7 czerwca - 54, dzis mija 2 tygodnie, wczoraj - beta 210Az boję się cieszyć i chwalić. Bo wiadomo, żeby zrozumieć trzeba przeżyć.
do tej pory brałam femibion 1.Dziewczyny mam wynik homocysteiny 10,20 umol/l. I co teraz????
Z tego co pamiętam to jest za wysoki i trzeba zbić.
Piękna a masz mutacje MTHFR ? I bierzesz witaminę B6 i B12 ?Dziewczyny mam wynik homocysteiny 10,20 umol/l. I co teraz????
Z tego co pamiętam to jest za wysoki i trzeba zbić.
To kup sobie witaminy B6 i B12 one obniżają pomoc homocysteiny. Jeżeli masz mutacje MTHFR i bierzesz zwykły kwas foliowy to on Ci go rownież podwyższa.do tej pory brałam femibion 1.