reklama

Kto po in vitro?

a co pykłaś że sie nie trza cofać..haha

hahahah no nic nie pykłam....jeszcze , no ale skoro juz jesteśmy w tym temacie to własnie dziewczyny jak to jest z sexem przed criotransferem ? można coś czy nie ? ciąże się chyba nie zdublują , gdyby natura zechciała byc łaskawa i załapałabym tak normalnie hahahaha

reklama
hej matyldzia
00020383.gif
mam pytanko...czy Ty po punkcji też mialaś taki mega wielki brzuch ktorego nawet wciagnać sie nie da???...ja mam taki ze wygladam jakbym juz w ciazy byla,lekarz mowił ze tak jest i moze bc jeszcze pare dni ale to jakas masakra!!!musze chodzic w mega tunikach ...

Dodora- nie, nie miałam żadnego USG. Jak tylko napisałam doktorkowi wynik bety (o,8) to mi napisał, że mam odstawić leki i @ powinna przyjść w ciągu 3-4 dni. I jesli decyduje się na mrozaki to zaprasza między 20-24 dc. I tak to się toczy... Umówiłam się więc na 18 na wizytę i mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje moich planów ;)
Cześć Matylda - fajnie że Cię cycki bolą i wcinaj ten rabarbar i przegryzaj śledzikami i czekoladą :) Prawdziwa ciężarówka!! :)

missdior - ja tak miałam, brzuch jak 3 miesiąc ciąży conajmniej , sasiad pytał się męża czy nie jestem w ciąży , w pracy plota poszła na całą firmę , pani w sklepie z bielizną - szukałam koszulki nocnej - zaproponowała mi taka dla ciężaróweczek ....hahaha , miło było sobie wyobrażać jak to jest fanie łazić z brzucholkiem

betebeta - miałam jedna torbiel po przestymulowaniu clo - zaleczyłam antykami , i raz tuz przed stymulacją pojawiła sie nie wiadomo skąd , bo nic nie przyimowałam ale sama znikneła po kilku dniach

No właśnie- jak zwykle reguły brak. Trza miec nadzieję że nic nie będzie i dzieciaki nie będą długo marzły w oczekiwaniu :)

mami - trzymam kciuki za nas obie i za całą resztę KSI :) , na pewno nie mamy żadnych torbieli i na koniec lipca będziemy się cieszyć pomnożeniem rodzinki ciężarówek tego odlotowego KSI :) !!!!

jak dobrze ,że was mam...martwiłam sie troche ze cos ze mna nie tak..tym bardziej ze przez antykoncepcje ktora bralam 4 miesiace i wszystkie te inne hormoniki przytyłam 9 kilo....jestem troche zalamana ale w sumnie i tak ciąża wiec i tak gruba będę

dodorka!!!napewno tak bedzie....trzymam kciukaski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
betabeta - :) dzieki , trzymam kciuki za twoją betkę :) uda się :) juz nie długo !
missdior - haha oj tam 9 kg. w tą czy w tamtą ;) to nie ważne , a może jak więcej miękkiego ciałka to i maluchowi lepiej jak w pieleszach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry