Pini88
Fanka BB :)
Ja to pileczke mam ale ja warze wiecej niz wy dziewczynki bo 73 wzrostu 174 moze dlategoDla obcych niewidoczny, ale ja już go widzę. Jeszcze chwila i czuję, że piłeczka mi wyskoczy.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to pileczke mam ale ja warze wiecej niz wy dziewczynki bo 73 wzrostu 174 moze dlategoDla obcych niewidoczny, ale ja już go widzę. Jeszcze chwila i czuję, że piłeczka mi wyskoczy.![]()
Ja wieczorem mam wiekszy jak.pojedzona jestem ale rano to prawie w ogole nie widacNio nie wiem jak to jest.Dla obcych niewidoczny, ale ja już go widzę. Jeszcze chwila i czuję, że piłeczka mi wyskoczy.![]()
Ja mam 176 wzrostu w waze tak 67,5-69 wieczorem☺Ja to pileczke mam ale ja warze wiecej niz wy dziewczynki bo 73 wzrostu 174 moze dlatego
Moze mi jeszcze pozostaje czekac na brzuszek az wyskoczy, wkrecam sobie ze moze mam malo wod plodowych albo cos I dlatego nie widac?Ja mam 176 wzrostu w waze tak 67,5-69 wieczorem☺
Bez wkrecania Matka my bysmy sie razem dolowaly heh czuje podobienstwo do siebieMoze mi jeszcze pozostaje czekac na brzuszek az wyskoczy, wkrecam sobie ze moze mam malo wod plodowych albo cos I dlatego nie widac?
Nie- dziękuję żeby nie zapeszać.@allime trzymamy mocne kciuki za podglądanie kropeczka![]()
Ja mam klime w domu wiec jakos to przetrwam a wychodzę na miasto tylko wieczoramiDziewczyny jak dajecie rady w te upały?Ja jak mialam apetyt tak teraz w ogóle nie myslę o jedzeniu tylko pije wodę:-( Rano jak wstałam to brzuszek malutki![]()
Nie- dziękuję żeby nie zapeszać.
Krew już oddałam, na bete i progesteron.
Teraz czekam na wizytę.
Matko, stres jak przed maturą lub nawet gorzej.
Haha chyba tak Ciagle cos wymyslamBez wkrecania Matka my bysmy sie razem dolowaly heh czuje podobienstwo do siebie
Ja coraz bardziej zastanawiam się nad zrobieniem tego testu harmony... bo jeszcze trochę A będę siwa z tych nerwówMnie genetyk mówił dokładnie to samo, ale są różne szkoły. Dużo dziewczyn robi przed USG. Luzik [emoji106]