@Jodzia mam pytanie powiedz mi jakimi lekami byłaś obstawiona do transferu teraz? I jaka dawkę masz metformax ???Ja przy 12% dostałam steryd. Metypred 8mg do 8tc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Jodzia mam pytanie powiedz mi jakimi lekami byłaś obstawiona do transferu teraz? I jaka dawkę masz metformax ???Ja przy 12% dostałam steryd. Metypred 8mg do 8tc.
Justynka dziękuję bardzo :-)@Skarbulenka trzymamy kciuki za dobre wieści na usg
@Justi55 mocne kciuki za zielone światło do transferu
Proszę o podawanie terminów do kalendarza, ponieważ się kurczy

@Skarbulenka trzymamy kciuki za dobre wieści na usg
@Justi55 mocne kciuki za zielone światło do transferu
Proszę o podawanie terminów do kalendarza, ponieważ się kurczy
Tez o tym czytalam. Na pewno ja mam ta niedomoge bo u mnie przed kazda @i po mam plamienia brunatne, czesto nawet @intensywna brazowa bez krwi.. jak powiedzialam to w poprzedniej klinice to lekarka kazala mi nie poppadac w paranoje, potem jak zajde w ciaze to bedziemy siw martwic o progesteron:/ a on w 21 dc prawie 0..O tym samym dzis czytałam ze jak wlasnie niedomaga i produkuje za mało progesteronu to sa takie brunatne brudzenia marzycielka zobacz kiedy dostaniesz okres zebys wiedziała jak długi jest u ciebie cykl poowulacyjny.
Ja miałam troszkę inaczej. Glukozę musiałam mieć swoją. Po pierwszym pobraniu krwi miałam od razu ją wypić.BoZe poszlam wlasnie na krzywa gluk -isul. Pobrali mi krew na czczo i tak siedze juz 30min od pobrana po ponic glukoze rozpuszca mi dopiero jak beda mieli wynik na czczo. Kurcze serio tak jest? Ta ja tu pol dnia bede siedziec a na 10 do pracy :-(
BoZe poszlam wlasnie na krzywa gluk -isul. Pobrali mi krew na czczo i tak siedze juz 30min od pobrana po ponic glukoze rozpuszca mi dopiero jak beda mieli wynik na czczo. Kurcze serio tak jest? Ta ja tu pol dnia bede siedziec a na 10 do pracy :-(