Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
moje zwierzaki dbają abym się nie nudziła...kobitki, ale mam dzis dola...normalnie jestem pewna, ze sie nie udalo, co prawda boaly mnie jajniki, troche wczoraj piersi, brzuch jak na okres...ale dzis rano to wszystko minelo.
tak w ogole to te bole przychodza jakby falami, jest czas, ze boli a jest czas, ze wszystko mi przechodzi. biore 3x dziennie no-spe, moze to od tego...
gorzej sie czulam 1i 2 dpt, a dzis mam 3dpt i juz czuje sie jakbym nie miala zadnego transferu...[/QUOTE.
miliaa
ja mam dokładnie to samo!!!!!!
wstalam rano i nic. Zero bólu. Od 2 dni wstawalam w nocy do wc a dzis cała noc przespalam spokojnie, bez eskapad na siusiu.
Az dziwnie jakoś. I nie czuje sie zle a wręcz przeciwnie, rewelacyjnie ..

Ciesze sie bardzo,ze sa 4 zarodeczki. DWa do brzusia i dwa na zimowisko ;-)Dziewczyny a mnie dziś ogarnął jakiś taki dziwny spokój, brzusio już nie boli i jakoś dziwnie się sama do siebie uśmiecham
Miłego dnia Kobitki:-)
niech maluszki teraz pieknie sie dziela i zadomowia sie od poniedzialku u mamusi!