Liliana87
Fanka BB :)
Czyli jestescie szczęśliwcami, ze tak powiemmam 27 lat. Pobrano 20 z tego 14 było dobrych8 odrazu zamrożono a 6 do zapłodnienia
3 były idealne i zostały z nami
W czerwcu miałam podana pierwsza blastkę i test pozytywny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jestescie szczęśliwcami, ze tak powiemmam 27 lat. Pobrano 20 z tego 14 było dobrych8 odrazu zamrożono a 6 do zapłodnienia
3 były idealne i zostały z nami
W czerwcu miałam podana pierwsza blastkę i test pozytywny
![]()
Czyli jestescie szczęśliwcami, ze tak powiem
[/QUOTE
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy![]()
Ja jak zobaczyłam że beta spadła to po konsultacji z lekarzem odstawiłam leki i w ciągu 4 dni dostałam okres, w moim przypadku był całkowicie normalny może pierwszy dzień był najbardziej bolacy, aż ketonal poszedł w ruch. I od razu jak dostalam okres zaczelam soe przygotowywac do transferuHello.
Pytanie do dziewcząt po nieudanym transferze.
Jak to jest dokładnie - po transferze robisz test ciążowy z krwi, później go powtarzasz, jednoznacznie z niego wynika, że nie jesteś w ciąży. Odstawiasz leki. I co dalej, od razu dostajesz miesiączkę? Po kilku dniach? Cykl jest normalny, czy jakiś nietypowy?
Pani w aptece powiedziała że właśnie wygląda na grzybekAlbo jakiß grzybek. Pediatra pewnie da do smarowania.
Tobie i tak dość w miarę spada po dwóch godzinach... Masz leki? Udało Ci. Ssie kiedykolwiek zajsc?Przesyłam
Czekam na wyniki CBA i wyślę do koordynatora i ona się już tym zajmie
Mieszkam za granicą i moje wizyty są ograniczone a na Islandii powiedzieli mi, że jest w porządku..
Spadać, spada ale wystrzelić też potrafiTobie i tak dość w miarę spada po dwóch godzinach... Masz leki? Udało Ci. Ssie kiedykolwiek zajsc?