• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
uciekam dziewczynki bo ja o 6.00 wstaje a jeszcze trzeba by się wykąpać przed wskoczeniem do łóżeczka , no a jak z tym sexem przed transferem mrożaczków - nikt nic nie napisał....aaaa bo wszyscy zapomniliśmy po co sie to robi ;( , masakra , ale to prawda , albo nie można albo się nie chce bo wszystko i tak już tak puchnie i ciągnie i w ogóle....

uciekam dziewczynki bo ja o 6.00 wstaje a jeszcze trzeba by się wykąpać przed wskoczeniem do łóżeczka , no a jak z tym sexem przed transferem mrożaczków - nikt nic nie napisał....aaaa bo wszyscy zapomniliśmy po co sie to robi ;( , masakra , ale to prawda , albo nie można albo się nie chce bo wszystko i tak już tak puchnie i ciągnie i w ogóle....

Można seksik można, ale juz odwykliśmy...
Niektórzy zalecają seksik zaraz po transferze, masaż macicy dobrze robi, moja lekarka odradza przez mozliwość ew. złapania jakichs bakterii...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry