reklama

Kto po in vitro?

Tu macie fajny artykuł o in vitro

Przepraszam za dosadność, ale jednym zdaniem - banda pojebów!

reklama

Wtf!!!!
To mogą wymyśleć tylko ludziska, które kompletnie nie mają pojęcia czym jest niepłodność i invitro :(

Wtf!!!!
To mogą wymyśleć tylko ludziska, które kompletnie nie mają pojęcia czym jest niepłodność i invitro :(

Niedługo będzie tylko dopuszczone posadzenie dupska w kapuście i oczekiwania na cud!!!
Uważam, ze nie powinni tego tematu ruszać - i tak bardzo skrzywdzili społeczeństwo cofnięciem dofinansowania. ;(((
Ja miałam możliwości finansowe, ale wielu ludzi nie ma. ;((
Dwa stymulacja to ogromne obciążenie dla organizmu pod względem fizycznym i psychicznym - to jakby ten poroniony pomysł wszedł to by bardzo kobiety cierpiały.

Elessi, a to jest nowy artykuł? Bo był taki pomysł w połowie zeszłego roku ale nie przeszedł przez komisję zdrowia, bo okazuje się, że 60-70% Polaków nie ma nic przeciwko ivf i wszechwladna partia zakopala ten pomysł. I nie wiem czy to dotyczy tamtej sytuacji czy też znowu to nie wraca przez wyborami...

Elessi, a to jest nowy artykuł? Bo był taki pomysł w połowie zeszłego roku ale nie przeszedł przez komisję zdrowia, bo okazuje się, że 60-70% Polaków nie ma nic przeciwko ivf i wszechwladna partia zakopala ten pomysł. I nie wiem czy to dotyczy tamtej sytuacji czy też znowu to nie wraca przez wyborami...
To jest z zeszłego roku chyba z listopada i mam nadzieje ze to nie przeszło ale sam fakt ze ktos u władzy ma takie pomysły poprostu masakra jak człowiek wykształcony zdrowy na umyśle moze miec takie chore podejście w tych czasach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry